LederSparringplus

LederSparring PLUS er et individuelt forløb, hvor du får sparring til dine ledelsesmæssige udfordringer i hverdagen. Sparringen har til formål at styrke og udvikle dig i dit personlige lederskab og i dine ledelsesmæssige initiativer.

Som leder kan du opleve at stå over for udfordringer, som du ikke kan drøfte med din chef eller andre lederkolleger.

LederSparring PLUS hjælper dig, når du:

  • søger sparring til at håndtere dine ledelsesmæssige udfordringer i hverdagen
  • ønsker at udvikle dig i lederrollen 
  • vil blive bedre til at kommunikere eller håndtere konflikter
  • er ny i lederrollen eller har fået nyt lederjob på højere niveau
  • vil sætte fokus på nye ledelsesmæssige initiativer

Pris: 10.995 kr. ekskl. moms.
Medlemspris: 9.995 kr. ekskl. moms.

Du behøver ikke at være medlem af Lederne for at tilmelde dig et LederSparring PLUS forløb.

Bestil opkald om Ledersparring plus

Ja tak, ring til mig
Jeg fik en sparringspartner som kommunikerede lige ind i mine opmærksomhedspunkter på en meget direkte, men meget konstruktiv måde, så jeg ikke kunne komme uden om at ændre adfærd på nogle vigtige punkter. Og det er jeg glad for, jeg gjorde. Det har rykket ikke kun mig, men hele virksomheden mærkbart.
Claus Nymark, Direktør i Cobi Rehab
Claus Nymark

Det bedste match

Vi er et team er passionerede ledelsesrådgivere, der brænder for at udvikle ledere i lederrollen og ledelsesopgaven. Vi er ærlige og klar til at tale om det, der virkelig betyder noget for dig. Vi lytter interesseret og stiller spørgsmål, der vil både udfordre og udvikle dig som leder. Alle ledelsesrådgivere har praktisk erfaring med lederrollen og som sparringspartnere for ledere på alle niveauer.

Det er vigtigt, du føler dig tilpas, og har lyst til at tale åbent og frit om dine udfordringer. Det vil ofte være et spørgsmål om kemi, når det kommer til en sparringspartner. Derfor vil du altid blive matchet med den rådgiver, der passer bedst til lige netop din situation.

Læs mere om forløbet

Med LederSparring PLUS får du tilrettelagt et forløb med en af vores erfarne ledelsesrådgivere som giver dig kompetent og ærlig sparring til dine udfordringer. Du får et fortroligt dialogrum til at reflektere over din rolle som leder, og gennem sparringen bliver du afklaret i din lederrolle og din måde at drive ledelse på. Du får en øget selvindsigt og et større overblik, der styrker din integritet.

Er du for eksempel fastlåst i gamle antagelser eller handlemønstre og har brug for nye perspektiver til at komme videre? Eller står du midt i en organisationsændring, som du skal navigere i, og som måske også kræver ændringer i dit lederskab? Så kan vores ledelsesrådgivere hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig.

Vores erfaringer viser, at sparring med en professionel og uvildig ledelsesrådgiver kan gøre en stor og vedvarende forskel, og er en effektiv måde at skabe personlig udvikling på.

Det er et fast tilrettelagt forløb over ca. et halvt år. Du kommer i løbet af det halve år igennem 5 samtaler. Vi sørger for en god forventningsafstemning, inden vi går i gang, og efterfølgende evaluerer vi forløbet sammen. 

Samtalerne er af en times varighed, og det er op til dig om du ønsker at afholde samtalerne over telefon, Teams, Skype eller i Ledernes MødeCenter i København.

LederSparring PLUS figur

Mød rådgiverne

Birgitte A
Birgitte Alstrøm
Ledelsesrådgiver
Læs mere
Bjarne H
Bjarne Henning Jensen

Ledelsesrådgiver

Læs mere
Michael U
Michael Uhrenholt

Teamchef og ledelsesrådgiver

Læs mere
Peter J
Peter Jacobsen
Ledelsesrådgiver
Læs mere
Lise K
Lise Kruse Madsen

Rådgivningskonsulent

Læs mere
flemming
Flemming Andersen

Ledelsesrådgiver

Læs mere