Birgitte Alstrøm

Hvad er din baggrund?
Jeg har 25 års erfaring som leder af kommercielle digitale udviklingsafdelinger og –projekter. Jeg har som leder stået i mange forskellige utænkelige situationer i både store danske og internationale virksomheder, iværksættervirksomheder og som selvstændig. Derfor har jeg meget let ved at sætte mig ind i andre lederes situation.

I dag arbejder jeg som ledelsesrådgiver, debattør og foredragsholder hos Lederne. Her giver jeg bl.a. fortrolig sparring til ledere, og i det offentlige rum debatterer jeg, hvordan udviklingen ændrer kravene til ledelse og lederrollen.

Hvorfor har du valgt at blive ledelsesrådgiver?
Ledere har virkelig brug for en erfaren og fortrolig sparringspartner, som selv har prøvet at stå i lignende situationer. For hver gang jeg hjælper én leder med at blive afklaret om sit næste skridt, så hjælper jeg samtidig indirekte op til flere hundrede medarbejdere. Det er mit daglige bidrag til en endnu bedre verden.

Hvilke tre ord kendetegner dig som person?
Rolig, ærlig, nysgerrig. 

Kan du beskrive din sparringsstil?
Med min ærlige og pragmatiske tilgang kommer jeg hurtigt direkte ind til sagens kerne, kalder tingene for det de er, sætter situationen i perspektiv, prioriterer og inspirerer til den næste vigtige handling.

Hvordan gør du en forskel for dem, der kommer til dig for sparring?
De får nye perspektiver på en ofte fastlåst situation. Det giver dem ro, overblik og lyst til at handle på det, som er vigtigt for dem på både kort og langt sigt.

 

Foto: Christian Als

Bestil opkald

Ja tak, ring til mig