Dig selv

Din trivsel er vigtig i dit lederjob. Når du trives, har det positiv indflydelse på din ledelse, dine præstationer, din arbejdsglæde, dig selv og dem, der omgiver dig på arbejdet og derhjemme. 

En stor del af din trivsel er at kunne håndtere de udfordringer og den eventuelle stress, du møder i din hverdag. Derfor er det vigtigt, at du kender dig selv og ved, hvad der får dig til at trives, men også at du træner din mentale robusthed, så du kan mestre modgang og navigere i en kompleks hverdag, der er præget af konstante udfordringer. 

Her finder du gode råd, viden og værktøjer til, hvordan du kan tage hånd om din egen trivsel og robusthed, hvad du kan gøre, hvis du føler dig stresset, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du sygemeldes eller er raskmeldt og skal tilbage til dit lederjob. Du får også indblik i, hvordan du kan bruge mindfulness til at øge din trivsel og styrke din robusthed. 

Er du blevet tilskuer i dit eget liv?

Anders Colding-Jørgensen er adfærdspsykolog, og fortæller her om det stigende behov for at "være på" og tjekke ens digitale platforme, men hvorfor egentlig? Den stigende mængde af information og kommunikation på de digitale medier medfører et øget brug af mobiltelefonen, hvilket kan munde ud i usunde tjekkevaner. Men hvordan slipper du ud af disse vaner? Anders Colding-Jørgensen giver her tre gode råd til at være mere tilstede i hverdagen.

Trivsel og stress
Trivselssparring | Lederne
TRIVSELSSPARRING

Har du brug for en at tale med?

Som medlem af Lederne kan du booke en sparring med en af vores erfarne trivselsrådgivere. Sparringen foregår over telefonen eller Skype og tager mellem en halv og en hel time.
Kvinder der smiler med kolleger
TEST

Tag temperaturen på din trivsel 

Det er vigtigt, at du trives i dit lederjob. Men er du lidt i tvivl om, hvordan du har det på jobbet? Så tag vores trivselstest herunder for at se, hvordan det står til med din trivsel.

Sammen om mental sundhed

Lederne er en del af Partnerskabet "sammen om mental sundhed". Samarbejdet fokuserer på at give dig værktøjer og gode råd, som du kan bruge, hvis du oplever, at en medarbejder, kollega eller du selv møder arbejdsrelaterede udfordringer, der påvirker din trivsel.

Hjælp til dig

kend signalerne på stress

Hvordan opstår stress, og hvad skal du være særligt opmærksom på, når signalerne viser sig?

Hvad er mindfulness?

Mindfulness kan være med til at øge din trivsel og styrke din robusthed. Læs mere, se video og prøv det her.

opsagt eller ledig?

Få værktøjer, der kan styrke din trivsel og hjælpe dig til at håndtere og reducere stress som ledig eller opsagt.

Podcast om mental sundhed på arbejdspladsen

Stress, angst og depression kan ramme alle – og netop derfor er det så vigtigt at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen. Men hvordan gør du det som leder, kollega eller nøgleperson? Lyt med her og få både ekspertviden og konkrete værktøjer.