Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Opsigelse

Lederne hjælper dig med råd og vejledning, hvis du bliver opsagt. Vi er eksperter i lederes ansættelsesvilkår og kan sikre, at dine rettigheder bliver overholdt.

Hvis du er blevet sagt op, har du krav på at få at vide hvorfor, og du har også et opsigelsesvarsel, der skal overholdes. Vi anbefaler altid, at du tager kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at sikre, at reglerne bliver overholdt. Det kan nemlig også have betydning for dig senere hen, eksempelvis hvis du skal have dagpenge - det er også noget, vi kan rådgive dig om.

Vi hjælper dig med

Opsigelsesvarsel

Hvis du bliver opsagt, er det vigtigt, at opsigelsesvarslet bliver overholdt. Hos Lederne hjælper vi dig med at sikre, at dit opsigelsesvarsel bliver overholdt. Som funktionær følger dit opsigelsesvarsel reglerne angivet i funktionærloven. Dit opsigelsesvarsel kan dog også fremgå af en overenskomst. Har du aftalt et særligt opsigelsesvarsel, skal det fremgå i din kontrakt. 

Opsigelse - Hvis du selv vil sige op

Har du fundet et andet job, eller ønsker du af andre årsager at opsige din stilling? Så kan Lederne også vejlede og rådgive dig i de økonomiske og juridiske aspekter forbundet med at sige op. Vi kan rådgive dig i alle de regler og rettigheder, der vedrører din opsigelse, og som kan hjælpe dig i afklaringen af din beslutning.

Se, hvad vi ellers kan hjælpe dig med

Som medlem af Lederne har du adgang til en lang række andre fordele, der kan afklare dine ansættelsesvilkår og rettigheder ved opsigelse. Vi kan også hjælpe dig ved større afskedigelsesrunder i din virksomhed, hvis du bliver bortvist, skal have udbetalt fratrædelsesgodtgørelse, er særligt beskyttet mm. 

Fortæl mig om

Hjælp til dig

Outplacement

Har du overvejet at blive selvstændig?

Fordele
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback