Opsigelse

Hos Lederne hjælper og rådgiver vi dig, hvis du bliver opsagt. Vi er eksperter i lederes ansættelsesvilkår og kan sikre, at dine rettigheder bliver overholdt.

Hvis du er blevet sagt op, kan vi hjælpe dig med at sikre, at reglerne for din opsigelse bliver overholdt. Du har krav på at vide hvorfor, du er blevet opsagt, og et opsigelsesvarsel, der skal overholdes. 

Se hvordan vi kan hjælpe dig
Har du modtaget din opsigelse, hjælper Lederne dig gennem råd og vejledning i dine ansættelsesvilkår, samt reglerne for din opsigelse. Din opsigelse kan også have betydning for dig senere hen, hvis du skal have udbetalt dagpenge. Vores professionelle rådgivere kan hjælpe med at sikre dine rettigheder for opsigelse og bringe dig videre i din karriere.

Trætoppe

Opsigelsesgennemgang

Ledernes juridiske konsulenter er eksperter i dine vilkår og sidder klar til at hjælpe dig. Indsend din opsigelse til os og få svar inden for 24 timer på hverdage.

Gyldent blad

Beregn dit opsigelsesvarsel

Når du er funktionæransat, følger dit opsigelsesvarsel de regler for varsler, som er fastlagt i funktionærloven. Udregn dit opsigelsesvarsel her.

Skov

Hvis du selv vil sige op

Har du fundet et andet job, eller ønsker du af andre årsager at opsige din stilling?

Book personlig sparring

Som medlem kan du booke en sparring med en af vores professionelle rådgivere, der kan hjælpe dig godt videre. 

Outplacement for ledere

Med et outplacementforløb i Lederne Kompetencecenter får du personlig karriererådgivning, som kan give dig afklaring på dine kompetencer og karrieremål.

Kom sikkert i gang som ledig

Når din opsigelsesperiode ophører, skal du melde dig ledig. Se vores udførlige trin-for-trin guide her.

Vi kan gennemgå din opsigelse – og give dig svar indenfor 24 timer

Hvis du er blevet opsagt, kan vores eksperter gennemgå din opsigelse og sikre, at dine rettigheder bliver overholdt. Du har bl.a. krav på at vide, hvorfor, du er blevet opsagt.

Har du overvejet at blive selvstændig?

En opsigelse kan være en anledning til at tænke i nye karriereveje. Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed, kan vi guide dig på vej og hjælpe dig med at få den bedst mulige opstart. Og tager du skridtet fuldt ud, kan du blive medlem af Lederne Virksom, der er målrettet selvstændige.