Mit Lederne

Opsigelse

Opsigelse

Hos Lederne hjælper og rådgiver vi dig, hvis du bliver opsagt. Vi er eksperter i lederes ansættelsesvilkår og kan sikre, at dine rettigheder bliver overholdt.

Hvis du er blevet sagt op, kan vi hjælpe dig med at sikre, at reglerne for din opsigelse bliver overholdt. Du har krav på at vide hvorfor, du er blevet opsagt, og et opsigelsesvarsel, der skal overholdes. 

 

Se hvordan vi kan hjælpe dig

Har du modtaget din opsigelse, hjælper Lederne dig gennem råd og vejledning i dine ansættelsesvilkår, samt reglerne for din opsigelse. Vores professionelle rådgivere kan hjælpe med at sikre dine rettigheder for opsigelse og bringe dig videre i din karriere. Din opsigelse kan også have betydning for dig senere hen, hvis du skal have udbetalt dagpenge, hvilket kan vi også hjælpe og rådgive dig om. 

Opsigelsesvarsel

Hos Lederne hjælper vi dig med at sikre, at dit opsigelsesvarsel bliver overholdt. Som funktionær følger dit opsigelsesvarsel reglerne angivet i funktionærloven. Dit opsigelsesvarsel kan dog også fremgå af en overenskomst. Har du aftalt et særligt opsigelsesvarsel, skal det fremgå i din kontrakt. 

Opsigelse - Hvis du selv vil sige op

Har du fundet et andet job, eller ønsker du af andre årsager at opsige din stilling? Så kan Lederne også vejlede og rådgive dig i de økonomiske og juridiske aspekter forbundet med at sige op. Vi kan rådgive dig i alle de regler og rettigheder, der vedrører din opsigelse, og som kan hjælpe dig i afklaringen af din beslutning.

Fortæl mig om

Hjælp til dig

Har du overvejet at blive selvstændig?