Mit Lederne

Løn

Løn

Du skal have den rette løn for dit arbejde. Vi er eksperter i lederes lønvilkår, og vi kan rådgive dig om løn og lønforhandling.

Får du nok i løn? Står du over for en fremtidig lønforhandling? Er du i tvivl om din ret til at forhandle din løn? Eller bliver din løn ikke udbetalt til tiden? Alt det og meget mere er noget, vi kan hjælpe dig med. Du kan også bruge vores lønberegner, og få sammenlignet din løn med andre ledere på dit niveau.

Guides og værktøjer til dig

Som medlem af Lederne klæder vi dig på til din næste lønforhandling. Hvad enten du skal forhandle løn til et nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så får du råd og vejledning af vores erfarne lønrådgivere.

Tjek din markedsværdi med Ledernes Lønberegner, hvor du kan sammenligne din løn med andre ledere på dit niveau.

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling.

Løn er andet og mere end en fast månedsløn.  Mange ledere modtager udover den faste løn også forskellige former for personalegoder. Det kan være firmabil, avis, telefon, kontingenter, forbedrede pensionsordninger og forsikringer.

Løn er andet og mere end din faste månedsløn. Se eksemplerne her.

Se hvad du kan gøre, hvis du ikke har fået udbetalt din løn

Se hvad du kan gøre, hvis du ikke har fået udbetalt din løn.

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du særligt skal være opmærksom på. Bliv klogere her

Det bør du være opmærksom på ved bonus eller provision.