Ledernes søsterorganisationer

Jobsamtalen | Lederne PRO

Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Lederne Virksom og Lederne Spring.

Selv om du er ansat som funktionær uden lederansvar i dag, kan det være, at du får et lederjob eller vælger at blive selvstændig. Det er baggrunden for, at Lederne nu har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

Lederne: 
For ledere og særligt betroede medarbejdere.

Lederne Spring: For dig, der ønsker at blive leder, og dig, der har været leder, men lige nu er specialist.

Lederne Virksom: For selvstændige.

 

Du kan læse mere om Ledernes to søsterorganisationer her:

Lederne Spring

Lederne Virksom

Målrettet medlemsservice
Med tre forskellige organisationer og en tværgående a-kasse kan vi matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig. For dig som medlem betyder det, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke bekymre dig om at skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job. Så finder vi den organisation under Lederne, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Rådgivning der passer til dit behov
Med missionen ”sammen gør vi en verden til forskel” i centrum har Lederne ansat rådgivere, advokater og andre specialister, der servicerer alle medlemmer i de tre søsterorganisationer.  Dermed kan medlemmer af Lederne, Lederne Spring og Lederne Virksom få den helt rette, kompetente rådgivning og service til netop deres behov.

Love og vedtægter for Lederne

Vi har samlet vores love og vedtægter, så du har let adgang til dem.

Se vores love og vedtægter