Om Lederne Spring

Lederne Spring er en faglig organisation for dig, der ønsker at blive leder, og dig, der har været leder, men lige nu er specialist. Du kan blive medlem, hvis du selv forhandler løn og kontrakt. Og så er Lederne Spring en del af Lederne. 

Mand og kvinde snakker | Lederne

Tre organisationer i samme hus
Lederne har tre organisationer med forskellige medlemsgrupper. Lederne er for ledere og særligt betroede medarbejdere, og Lederne Virksom er for selvstændige. Som den tredje organisation i familien er Lederne Spring den organisation, der henvender sig til dig, der er funktionæransat. Alle tre er en del af Lederne og har fælles a-kasse (Lederne A-kasse).

Bringer medlemmerne videre
Hvis du ønsker at blive leder, kan du have brug for hjælp til at lande dit første job. I Lederne Spring får du karriererådgivning, kurser og faglig udvikling, der kan gøre dine lederambitioner til virkelighed.

Når du lander lederjobbet eller vælger at træde ud af lederrollen, står vi klar med solid juridisk og faglig sparring. Og gennem hele forløbet er du økonomisk sikret gennem Lederne A-kasse og Lederne Lønsikring, Lederne Pension og attraktive forsikringer.

Vi klæder dig på til alt fra løn- og kontraktforhandling til håndtering af advarsler, klausuler og opsigelse. Og derudover tilbyder vi en lang række andre services, som kan bringe dig videre i din karriere – uanset, hvilken fase af dit arbejdsliv, du befinder dig i. Vi lægger også vægt på at give dig værktøjer til at styrke din trivsel og være opmærksom på stress-symptomer, så du kan trives og forme dit arbejdsliv bedst muligt.

Prisen for medlemskab er den samme i alle tre organisationer, og serviceydelserne af samme, høje kvalitet – med fokus på netop dit behov.

Læs mere om Lederne Spring
Se alle medlemsfordelene i Lederne Spring