Om Lederne Pro

Lederne Pro er organisation og a-kasse for dig, der er funktionær og ansat på en individuel kontrakt - og så er Lederne Pro en del af Lederne. 

Mand og kvinde snakker | Lederne

Tre organisationer i samme hus
Lederne har tre organisationer med forskellige medlemsgrupper. Lederne er for ledere og særligt betroede medarbejdere, og Lederne Virksom er for selvstændige. Som den tredje organisation i familien er Lederne Pro den organisation, der henvender sig til dig, der er funktionæransat. Alle tre er en del af Lederne og har fælles a-kasse (Lederne A-kasse).

Bringer medlemmerne videre
Alle ydelser og services hos Lederne Pro er målrettet dig, der er funktionæransat. Vi har fokus på at stå til rådighed for dig som medlem, når du har behov for hjælp, og på at tilbyde målrettet sparring og rådgivning undervejs i din karriere – både når det går op, ned eller til siden.

Vi klæder dig på til alt fra løn- og kontraktforhandling til håndtering af advarsler, klausuler og opsigelse. Og derudover tilbyder vi en lang række andre services, som kan bringe dig videre i din karriere – uanset, hvilken fase af dit arbejdsliv, du befinder dig i. Vi lægger også vægt på at give dig værktøjer til at styrke din trivsel og være opmærksom på stress-symptomer, så du kan trives og forme dit arbejdsliv bedst muligt.

Prisen for medlemskab er den samme i alle tre organisationer, og serviceydelserne af samme, høje kvalitet – med fokus på netop dit behov.

Læs mere om Lederne Pro
Se alle medlemsfordelene i Lederne Pro