Enkeltfag

Ønsker du at kvalificere dine kompetencer inden for et specifikt område? Så udbyder vi en lang række enkeltfag på akademi- og diplomniveau.

Enkeltfag henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine kompetencer inden for et specifikt område. Alle valgfag, som udbydes på Akademiuddannelsen og Diplomuddannelsen kan du vælge at tage som enkeltfag. Læs mere om adgangskravene og se, hvilke fag vi udbyder herunder.

Enkeltfag på akademiniveau

Adgangskrav for enkeltfag på Akademiuddannelsen i ledelse

For at blive optaget på akademiuddannelse i ledelse skal du have gennemført en adgangsgivende uddannelse på niveau med en erhvervsuddannelse. Desuden skal du have to års erhvervserfaring.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Har du tidligere taget et eller flere fag på en merkonom- eller akademiuddannelse, kan de muligvis give merit, så du hurtigere kan nå i mål og få afsluttet en hel uddannelse.

Du er velkommen til at kontakte os for en individuel uddannelsesplan på tlf. 3283 3610 eller på mail kursusrådgivning@lederne.dk.

Enkeltfag på diplomniveau

Adgangskrav for enkeltfag på Diplomuddannelsen i ledelse

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer. Læs mere om realkompetencevurdering.

Du er velkommen til at kontakte os for en individuel uddannelsesplan på tlf. 3283 3610.

Læs mere om uddannelserne

Akademiuddannelsen
Kort videregående uddannelse i ledelse

Akademiuddannelsen i ledelse

Diplomuddannelsen
Videregående uddannelse i ledelse

Diplomuddannelsen i ledelse

Diplomuddannelsen i bæredygtig virksomhed
Videregående uddannelse

Diplomuddannelse i Bæredygtig virksomhed

Book en gratis uddannelsessamtale

Ja tak, ring til mig