Outplacement til ledere og specialister

En afskedigelse opleves oftest som en voldsom forandring, såvel arbejdsmæssigt som privat. Derfor er det afgørende, at du kommer godt videre, og det kan et outplacementforløb hjælpe dig med.

Vores individuelle outplacementforløb er et personligt og professionelt karriererådgivningsforløb, som giver dig afklaring på dine kompetencer og karrieremål.

Kom godt videre i din karriere

90 % af vores kandidater kommer videre i deres karriere efter endt forløb
Du få afklaring på dine kompetencer og værdier 
Du udbygger dit netværk

 

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en uforpligtende snak.  

Bestil uforpligtende opkald om Outplacement

Ja tak, ring til mig
Mit outplacement forløb gav mig håb, styrke og retning til at komme videre. Jeg er efterfølgende landet i verdens bedste job, styrket og med en bedre selvforståelse, takket være muligheden for et outplacement forløb hos Lederne.
Bo Keller, Sr. Business Development Manager, BHJ

Hvad indeholder et outplacementforløb?

Når du indleder et forløb, får du tilknyttet en konsulent, som vil være din personlige sparringspartner på møder og via telefon og mail imellem møderne. Forløbet er tilpasset dine personlige ønsker og behov. Det er naturligvis fortroligt og kan sammensættes af en række faglige elementer, der har fokus på afklaring af dine kompetencer, mål og værdier.

Varigheden af et individuelt outplacementforløb varierer fra minimum 6 timer (4 møder) til ubegrænset. Et typiske forløb består af 15-18 timer (10-12 møder) kombineret med lokale netværksmøder 2-3 gange om måneden, hvor du kan blive inspireret af eksterne indlægsholdere og vores outplacementkonsulenter og netværke med andre jobsøgende ledere.

De grundlæggende elementer i et individuelt outplacementforløb er:
  • Personlig coaching, sparring og rådgivning på møder samt via telefon og mail
  • Afklaring af dine kompetencer, mål og værdier samt fokus på dine succeser og passioner
  • Afdækning og udbygning af dit personlige netværk – bl.a. på LinkedIn
  • Udarbejdelse af nødvendige materialer – eksempelvis ansøgning og CV
  • Træning af forberedelse og gennemførelse af jobsamtaler
  • Deltagelse i lokale netværksmøder med outplacementkonsulenterne og eksterne indlægsholdere
  • Evt. supplerende aktiviteter; leder- og sprogkurser, masterclasses og juridisk rådgivning

 

Netværksmøder

Når du er i et outplacementforløb, kan du deltage 2-3 månedlige netværksmøder for outplacementkandidater. Netværksmøderne varer 2-3 timer, og der er altid afsat tid til, at du kan udbygge dit personlige netværk blandt de øvrige outplacementkandidater.

Lokale netværksmøder med varieret indhold

Netværksmøderne er lokale og med varierende deltagerantal. På nogle netværksmøder er der op til 40 deltagere. Hér vil der være relevante indlæg fra eksterne samarbejdspartnere, f.eks. Headhuntere eller LinkedIn eksperter.

På andre netværksmøder er dialogen mellem deltagerne og outplacementkonsulenterne i fokus. Emnerne er de praksisnære ting som f.eks. jobsamtalen, elevatortalen, succeshistorier og værdier. På disse møder er der 6-12 deltagere.

Outplacement til virksomheder

Hos Ledernes KompetenceCenter tilbyder vi også outplacement til virksomheder.

Din virksomhed kan på et tidspunkt få behov for at tilpasse organisationen og afskedige en eller flere ledende medarbejdere. Der er en betydelig signalværdi i et effektivt outplacementforløb – det handler helt grundlæggende om virksomhedens omdømme.

Tag hånd om dine tidligere kollegaer og nuværende medarbejdere

En omsorgsfuld og ansvarlig proces lever videre hos den afskedigede. Og hos de tilbageblevne medarbejdere, giver det erfaringsmæssigt tryghed, når de oplever, at der bliver taget ordentlig hånd om deres tidligere kollegaer. Også hos jeres samarbejdspartnere og andre interessenter opfattes det positivt, at I tager godt hånd om de medarbejdere, som I bliver nødt til at afskedige.

Et skræddersyet outplacementforløb til jeres virksomhed

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy et outplacementforløb til én eller flere af jeres afskedigede medarbejdere samt støtte op om en ordentlig proces i virksomheden for de tilbageblevne medarbejdere og ledere.

Hvad koster et outplacementforløb?

Prisen på et outplacementforløb afhænger af, hvordan det individuelle forløb tilrettelægges og sammensættes af antal timer og supplerende aktiviteter.

 

Du behøver ikke at være medlem af Lederne for at gennemgå et outplacementforløb hos Ledernes KompetenceCenter.

Outplacement i hele landet

Du kan få et individuelt outplacementforløb i hele landet. Vores konsulenter er spredt geografisk og sidder i København, Odense, Kolding, Herning, Vejle, Aarhus og Aalborg. Det giver mulighed for, at vi altid kan mødes lokalt.

 

 

94 %
af vores kandidater anbefaler et outplacementforløb hos Ledernes KompetenceCenter