Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Outplacement til ledere og specialister

En afskedigelse opleves oftest som en voldsom forandring, såvel arbejdsmæssigt som privat. Derfor er det afgørende, at du kommer godt videre, og det kan et outplacementforløb hos Ledernes KompetenceCenter hjælpe dig med.

Vores individuelle outplacementforløb er et personligt og professionelt karriererådgivningsforløb, som giver dig afklaring på dine kompetencer og karrieremål.

Kom godt videre i din karriere

Få et tydeligt billede af din personprofil og passion
Arbejd tæt sammen med en dedikeret, professionel og erfaren konsulent
Få styr på dine kompetencer og værdier, så du ved, hvad du kan bidrage med
Deltag på netværksmøder og udbyg dit professionelle netværk

 • Telefon ikon

  Bestil opkald

  Det er gratis og uforpligtende
 • Information ikon

  Stadig ikke sikker?

  Læs mere om vores Outplacement tilbud

 

94 %
af vores kandidater anbefaler et outplacementforløb hos Ledernes KompetenceCenter

Ledernes kompetenceCenter outplacement til ledere og specialister

Hvad indeholder et outplacementforløb?

Når du indleder et forløb, får du tilknyttet en konsulent, som vil være din personlige sparringspartner på møder og via telefon og mail imellem møderne. Forløbet er tilpasset dine personlige ønsker og behov. Det er naturligvis fortroligt og kan sammensættes af en række faglige elementer, der har fokus på afklaring af dine kompetencer, mål og værdier.

Varigheden af et individuelt outplacementforløb varierer fra minimum 6 timer (4 møder) til ubegrænset. Et typiske forløb består af 15-18 timer (10-12 møder) kombineret med lokale netværksmøder 2-3 gange om måneden, hvor du kan blive inspireret af eksterne indlægsholdere og vores outplacementkonsulenter og netværke med andre jobsøgende ledere.

De grundlæggende elementer i et individuelt outplacementforløb er:
 • Personlig coaching, sparring og rådgivning på møder samt via telefon og mail
 • Afklaring af dine kompetencer, mål og værdier samt fokus på dine succeser og passioner
 • Afdækning og udbygning af dit personlige netværk – bl.a. på LinkedIn
 • Udarbejdelse af nødvendige materialer – eksempelvis ansøgning og CV
 • Træning af forberedelse og gennemførelse af jobsamtaler
 • Deltagelse i lokale netværksmøder med outplacementkonsulenterne og eksterne indlægsholdere
 • Evt. supplerende aktiviteter; leder- og sprogkurser, masterclasses og juridisk rådgivning

 

Netværksmøder

Når du er i et outplacementforløb, kan du deltage 2-3 månedlige netværksmøder for outplacementkandidater. Netværksmøderne varer 2-3 timer, og der er altid afsat tid til, at du kan udbygge dit personlige netværk blandt de øvrige outplacementkandidater.

Lokale netværksmøder med varieret indhold

Netværksmøderne er lokale og med varierende deltagerantal. På nogle netværksmøder er der op til 40 deltagere. Hér vil der være relevante indlæg fra eksterne samarbejdspartnere, f.eks. Headhuntere eller LinkedIn eksperter.

På andre netværksmøder er dialogen mellem deltagerne og outplacementkonsulenterne i fokus. Emnerne er de praksisnære ting som f.eks. jobsamtalen, elevatortalen, succeshistorier og værdier. På disse møder er der 6-12 deltagere.

Outplacement til virksomheder

Hos Ledernes KompetenceCenter tilbyder vi også outplacement til virksomheder.

Din virksomhed kan på et tidspunkt få behov for at tilpasse organisationen og afskedige en eller flere ledende medarbejdere. Der er en betydelig signalværdi i et effektivt outplacementforløb – det handler helt grundlæggende om virksomhedens omdømme.

Tag hånd om dine tidligere kollegaer og nuværende medarbejdere

En omsorgsfuld og ansvarlig proces lever videre hos den afskedigede. Og hos de tilbageblevne medarbejdere, giver det erfaringsmæssigt tryghed, når de oplever, at der bliver taget ordentlig hånd om deres tidligere kollegaer. Også hos jeres samarbejdspartnere og andre interessenter opfattes det positivt, at I tager godt hånd om de medarbejdere, som I bliver nødt til at afskedige.

Et skræddersyet outplacementforløb til jeres virksomhed

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan skræddersy et outplacementforløb til én eller flere af jeres afskedigede medarbejdere samt støtte op om en ordentlig proces i virksomheden for de tilbageblevne medarbejdere og ledere.

Mød vores konsulenter


liliLilli Thomasen har erfaring med outplacement, kompetenceafklaring, karriererådgivning, ledersparring, undervisning og netværk. Lilli har en finansiel uddannelse og er certificeret inden for ledelsesudvikling, Garuda-test, outplacement og coaching.

 


meretheMerete Skov Jensen har erfaring med outplacement på alle niveauer inklusiv executive og har bl.a. arbejdet tæt med medico-branchen. Hun har ledererfaring fra en stor ingeniørvirksomhed og har været medejer af firmaer inden for handel, import, produktion og reklamebranchen.

 


charlotteoutCharlotte Holm har en ledelses & HR baggrund fra store danske og internationale B2B og B2C virksomheder,  og har arbejdet med coaching, leder-og organisationsudvikling samt rekruttering på alle niveauer. Charlotte er uddannet BA i fransk/engelsk, har en international certificering som ICC Life & Stress Coach og flere personprofil certificeringer.


 

 


peterPeter Jacobsen har haft leder- og konsulentstillinger inden for hhv. service- og vikarbranchen, og har erfaring med karriererådgivning, headhunting, rekruttering, procesledelse samt HR med ansvar for outplacement. Peter er uddannet inden for salg, markedsføring og HR.


 


larsLars Krogh har ledelsesbaggrund inden for business-sparring og forretningsudvikling. Han har rådgivet og været strategisk sparringspartner for ledere og ledergrupper omkring outplacement, change management, performance og forretningsudvikling. Lars er MBA og certificeret i flere personlighedstests.

Hvad koster et outplacementforløb?

Prisen på et outplacementforløb afhænger af, hvordan det individuelle forløb tilrettelægges og sammensættes af antal timer og supplerende aktiviteter.

 

Du behøver ikke at være medlem af Lederne for at gennemgå et outplacementforløb hos Ledernes KompetenceCenter.

Outplacement igennem tillægsforsikring

Hvis du har en tillægsforsikring hos Lederne eller PRO, tilbyder vi dig et individuelt outplacementforløb betalt af forsikringsudbyderen. Afhængigt af dækningen i din tillægsforsikring, får du en række individuelle rådgivningstimer (typisk 6-12 timer).

Tilbuddet gælder for dig, der:
 • har en tillægsforsikring
 • er berettiget til udbetaling fra forsikringen
 • ikke har været ledig i de seneste seks måneder

Ansøg om outplacement gennem tillægsforsikring ved Lederne

Ansøg om outplacement gennemtillægsforsikring ved PRO

Outplacement i hele landet

Du kan få et individuelt outplacementforløb i hele landet. Vores konsulenter er spredt geografisk og sidder i København, Odense, Kolding, Herning, Vejle, Aarhus og Aalborg. Det giver mulighed for, at vi altid kan mødes lokalt.
Personlig sparring