Forløb

Alle vores virksomhedsforløb tilpasses jeres unikke behov og kan både bygges op fra bunden og tage udgangspunkt i eksisterende kurser eller fag.

Herunder kan du lade dig inspirere af nogle af de forløb, vi for øjeblikket oplever stigende efterspørgsel på. Læs mere om de kurser og fag, vi har taget afsæt i og se, hvilket udbytte det har givet virksomheden, der har fået tilpasset forløbet.

Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse

Vores workshop i bæredygtig ledelse tager udgangspunkt i Ledernes model for bæredygtig ledelse. Her arbejdes praktisk med områder som Samfund, Mennesker, Værdier og visioner og vi kommer bl.a. omkring aktuelle emner som ESG, IDG, diversitet og psykologisk tryghed

Teknologi og digitalisering

Generativ AI og Chat GPT

Vi har hjulpet Odense Teater med at blive klar til fremtiden ved at tilpasse vores kursus Generativ AI og ChatGPT. Kurset har givet ledelse og medarbejdere indsigt i og praktisk erfaring med at bruge generativ AI i hverdagen.

Ledernes Lederuddannelse

Ledernes Lederuddannelse

NordvestBo valgte et tilpasset kursus baseret på Ledernes Lederuddannelse, da de ønskede at investere i ledernes udvikling og have fokus på det gode ledelsesrum.