Ledercoaching - samtaler der bringer dig videre

Ledercoaching giver dig nye perspektiver og klarhed over dine grundlæggende værdier, så du kan opnå bedre resultater i lederrollen. Du får hjælp til at udvikle dine generelle lederkompetencer og mulighed for at bryde med fastlåste mønstre.

Som leder står du ofte overfor udfordringer, som du på grund af din position ikke har mulighed for at drøfte med andre. Derfor kan det være fordelagtigt med et coachingforløb, hvor du kan drøfte dine problemstillinger med en professionel sparringspartner.

Der kan være mange forskellige årsager til at søge coaching, men oftest er der et ønske om, at noget skal være anderledes og bedre.

Det kan for eksempel være et ønske om at:

blive bedre til at håndtere konflikter
fremme din egen arbejdsglæde og dit overskud
skabe mere balance mellem dit arbejde og privatliv
forbedre din kommunikation og skabe stærkere relationer

Bestil opkald om LederCoaching

Ja tak, ring til mig
"En stjernecoach! Når en hektisk hverdag med mange projekter, mange chefer og daglig drift skal gå hånd i hånd, er det rart, at have én stjerne at gå efter. Charlotte er med sin professionalisme, erfaring og fantastiske humør en loyal og troværdig coach og sparringspartner. Charlotte gav mig energi til at se muligheder og nye løsninger og min motivation og indsats blev klart øget. Store udfordringer blev vendt til små projekter. Charlotte fortjener fem ***** ud af fem mulige."
Helle Juhl, HR Manager, Arkil

LederCoaching Priser

LederCoaching® gennemføres i udgangspunktet som personlige møder hos Ledernes Kompetencecenter i København eller lokalt i samarbejde med vores landsdækkende coach-netværk.

Der er ligeledes mulighed for, at LederCoaching® kan foregå på din virksomheds adresse eller via telefon – eventuelt i kombination med personlige møder.

Et LederCoaching®-forløb tilrettelægges individuelt og kan strække sig over en kortere eller længere periode afhængigt af dit behov. For at opnå det bedste udbytte, anbefaler vi et forløb på minimum seks timer, som fordeles på individuelle sessioner af typisk 1-1,5 times varighed.

Vi tilbyder klippekort med min. 10 timer samt specialpris til medlemmer af Lederne.