Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Virksomhedsforløb

Hos Ledernes KompetenceCenter har vi stor erfaring med at udvikle og gennemføre udviklingsforløb, der tager afsæt i virksomhedens specifikke udfordringer og forankres i forretningen.

Virksomheder vil ofte have behov for et tilpasset udviklingsforløb eller fælles kompetenceløft for en afdeling, et team eller en ledergruppe. Når ledergruppen kender hinanden og har et fælles sprog for ledelse, skabes der basis for en lederudvikling, som understøtter virksomhedens mål og strategi.

Vi trækker på et stærkt netværk af konsulenter, som vi matcher med den enkelte virksomheds særlige behov i forhold til branche, marked og kultur.

Udgangspunkt i jeres virkelighed

Ved brug af konkrete cases fra virksomhedens hverdag tager alle forløb udgangspunkt i problemstillinger, der opleves praksisnære og relevante for deltagerne. Vi kvalitetssikrer ved løbende evaluering, og vi håndterer koordinering og opfølgning, så I kan bevare fokus på at omsætte den nye viden og inspiration til positive forandringer i virksomheden.

Skal vi hjælpe jer?

Du kan få et uforpligtende besøg med en af vores kundeansvarlige og få professionel rådgivning om kompetence- og lederudvikling. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og som jeres samarbejdspartner tilbyder vi kompetent og vedholdende sparring i forbindelse med tilrettelæggelse af interne virksomhedsforløb.

Bestil opkald om Virksomhedsforløb

Ja tak, ring til mig

I forbindelse med samling af mit internationale management team for første gang, havde jeg behov for en facilitator, der på engelsk kunne styre os igennem dagen, samt bidrage til en spændende og anderledes dag. Jeg valgte, at trække på Charlotte, som jeg også bruger som coach/ledelsesrådgiver. Med Charlotte ved førerpinden er man altid i sikre hænder, takket være hendes store erfaring, positive indstilling hvor alt er muligt og sin professionelle involvering. Derfor kan jeg varmt anbefale Charlotte Holm fra Ledernes KompetenceCenter til lignende workshops og sparring generelt indenfor stort set alle ledelsesområder.

Thomas Page, Director, Danish Crown A/S

Vi tilbyder

  • En grundig afdækning af virksomhedens behov
  • At være med hele vejen fra udvikling af udviklingsforløb til endelig evaluering og opfølgning
  • Høj faglig kvalitet med fokus på forretningen
  • Rutinerede og engagerede konsulenter med årelang ledererfaring
  • Konkurrencedygtige priser

Eksempler på kurser

Hent inspiration til jeres virksomhedskursus:

Den svære samtale
Enhver leder kender til konfliktfyldte samtaler med kolleger og medarbejdere eller samtaler med samarbejdspartnere og kunder, hvor det er vigtigt at få svære budskaber leveret tydeligt og respektfuldt. Træn den svære samtale gennem et forløb som tager udgangspunkt i jeres egen hverdag. Undervisningsforløbet er dynamisk og levende, idet I træner med professionelle skuespillere og undervisere i simulerede situationer, så I får mulighed for straks at afprøve det lærte i praksis.

Distanceledelse
Er jeres udfordring, at I ikke er i kontakt med hinanden fysisk? At lede og blive ledet på distancen er et vilkår for flere og flere ledere og medarbejdere. Lær hvordan I udøver effektiv distanceledelse og få redskaber og metoder til at skabe relationer og resultater på tværs af fysiske afstande. I får kendskab til effektive planlægnings- og kommunikationsværktøjer, så I kan udnytte de muligheder, der er i ledelse på distancen.

Virksomhedens egen projektlederuddannelse
Succesfuld projektledelse i virksomheden forudsætter, at medarbejderne er fortrolige med de mest effektive og opdaterede projektværktøjer. Løft virksomhedens kompetencer med jeres egen projektlederuddannelse – med mulighed for Prince2® certificering. Vi udvikler forløb, der passer til jeres konkrete behov og procedurer, og vi sørger for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at planlægge, gennemføre og implementere vellykkede projektforløb.

Statens Voksen Uddannelsesstøtte - SVU

Mange af vores uddannelser er SVU-berettigede.

Læs mere om reglerne for SVU

Kontakt

ninaKundeansvarlig Nina Forssling er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB– og BTC-kunder. Nina har hele sin karriere arbejdet med salg og service. Bl.a. har hun været i mange år været selvstændig inden for vikar- og rekrutteringsbranchen, hvor hun havde det daglige ledelsesansvar.

 

E-mail: nfo@lederne.dk
Telefon: 2441 8875


carolineKundeansvarlig Caroline Palmgren Colov er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB- og BTC-kunder. Caroline er uddannet inden for både service og international handel og har arbejdet med rådgivning og salg i over 15 år. Caroline har de seneste år specialiseret sig i kompetencerådgivning med særligt fokus på lederudvikling.

 

E-mail: cpc@lederne.dk
Telefon: 2948 4055


Salgschef Peder Garde er ansvarlig for rådgivning og salg til BTB- og BTC- kunder. Peder er uddannet indenfor salg og markedsføring og har gennem de sidste 25 år bedrevet ledergerningen på forskellige niveauer. Peder ved, hvad det kræver at være en god leder i dag, og kender til de udfordringer, du som leder står overfor. Han er altid åben for at tage en dialog med dig om, hvordan vi i fællesskab kan klæde ledelsen i din virksomhed bedre på til deres daglige virke. Målet er, at vi udvikler ledere sammen.

E-mail: pga@lederne.dk
Telefon: 2790 3100