Virksomhedsforløb - Interne kurser og uddannelser i din virksomhed

Vi har stor erfaring med at udvikle og gennemføre udviklingsforløb, der tager afsæt i virksomhedens specifikke udfordringer og forankres i forretningen.

Virksomheder vil ofte have behov for et tilpasset udviklingsforløb eller fælles kompetenceløft for en afdeling, et team eller en ledergruppe. Når ledergruppen kender hinanden og har et fælles sprog for ledelse, skabes der basis for en lederudvikling, som understøtter virksomhedens mål og strategi.

Se eksempler på forløb, vi har afholdt for andre virksomheder

Vi trækker på et stærkt netværk af konsulenter, som vi matcher med den enkelte virksomheds særlige behov i forhold til branche, marked og kultur.

Med et virksomhedsforløb fra Ledernes KompetenceCenter får du:

Et skræddersyet forløb tilpasset virksomheden
Forløb der løber over ½ dag til flere år - alt efter jeres behov
En grundig afdækning af virksomhedens behov
Konsulenter der er med hele vejen fra udvikling af udviklingsforløb til endelig evaluering og opfølgning
Høj faglig kvalitet med fokus på forretningen
Rutinerede og engagerede konsulenter med årelang ledererfaring
Konkurrencedygtige priser

 

Vidste du, at I kan få tilskud til jeres virksomhedsforløb? Læs mere her.

Vil du gerne høre mere?Bestil et uforpligtende opkald

Ja tak, ring til mig
I forbindelse med samling af mit internationale management team for første gang, havde jeg behov for en facilitator, der på engelsk kunne styre os igennem dagen, samt bidrage til en spændende og anderledes dag. Jeg valgte, at trække på Charlotte, som jeg også bruger som coach/ledelsesrådgiver. Med Charlotte ved førerpinden er man altid i sikre hænder, takket være hendes store erfaring, positive indstilling hvor alt er muligt og sin professionelle involvering. Derfor kan jeg varmt anbefale Charlotte Holm fra Ledernes KompetenceCenter til lignende workshops og sparring generelt indenfor stort set alle ledelsesområder.
Thomas Page, Director, Danish Crown A/S