Vores coachingkonsulenter

Vores coachingkonsulenter står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit coachingforløb. Alt efter hvilke årsager der ligger til grund for dit coachingforløb, sørger vi for det bedst mulige match mellem dig og coachingkonsulent.

Alle vores konsulenter har flere års erfaring med coaching og ledelse, samt indsigt i de udfordringer lederen kan stå i på arbejdsmarkedet. Læs mere om vores coachingkonsulenter og deres kompetencer nedenfor.

Anni Kirk

Jeg har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i mere end 20 år inden for erhvervsskoleverdenen, den offentlige sektor og som konsulent i et anerkendt konsulenthus – og de seneste 18 år som ejer af konsulentvirksomheden Anni Kirk. Siden 1999 har jeg været coach og konsulent i en lang række private virksomheder og offentlige organisationer. Derudover har jeg siden 2012 udbudt en ICF godkendt coachuddannelse og er PCC-certificeret coach hos ICF.
Anni Kirk 2
Læs mere om Anni 

Min tilgang
Samarbejdet mellem coach og leder har til formål at gøre dig til den leder, du ønsker at være – og som din organisation har behov for. Det er vigtigt for mig, at det vi arbejder med sætter sig spor i din hverdag, altså at du får lavet de forandringer, som er nødvendige, for at du kan nå det, du gerne vil. Du vil opleve, at jeg er praksisorienteret, og jeg vil løbende udfordre dig på, om det du gør, giver de resultater, du ønsker. Jeg er overbevist om, at når vi lever og arbejder i overensstemmelse med vores personlige styrker, præsterer vi bedst – og samtidig er det en forudsætning for trivsel og motivation både på den korte og den lange bane. Derfor handler coaching rigtig meget om at skabe bevidsthed, refleksion og handling i.f.t. de konkrete emner du ønsker at arbejde med og den leder du ønsker at være.

Mit CV

 • 2004-  Opstart af konsulentvirksomheden Anni Kirk ApS
 • 1999-2004  Konsulent og coach i Strandgaard Consulting
 • 1996-1999  Afdelingsleder i Kultur- og Fritidsforvaltningen ved Viborg Kommune
 • 1994-1996  Souschef og uddannelseschef ved Handelsgymnasiet Mariager Fjord
 • 1979-1994  Underviser og vejleder ved Viborg Handelsskole 

Carsten Berg

Jeg har i mit arbejdsliv hovedsageligt befundet mig i en kontaktflade med kandidater, enten som områdeansvarlig eller fagspecialist. Derfor har jeg jævnligt befundet mig i én eller flere faglige og/eller personlige udviklingsforløb. Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor individuelle rådgivnings- og coachingforløb for ledere, specialister og medarbejdere. 

Carsten Berg
Læs mere om Carsten

Min tilgang
Til at balancere min egen ambition omkring succes, gør jeg dette via en fokusering på både de maskuline og de feminine strukturer. Her tænker jeg de maskuline strukturer som visioner, strategier, KPI’er, handlingsplaner etc. og de feminine strukturer som ambitioner, kreativitet, værdiudfoldelse, intuition etc. Det er også disse strukturer og processer som jeg tænker, er særdeles betydningsfulde overfor mennesker som ønsker at ændre deres fremdrift og succes. Og håndteringen af et tillidsbaseret rum, er både vigtigt og essentielt at kunne.

Mit CV

 • 2018-2019 Selvstændig konsulent
 • 2013-2018 Brand Manager & Business Specialist Stress & Well-being, AS3
 • 2013-2017 Intern arbejdsmiljø repræsentant, AS3
 • 2003-2012 Konsulent, AS3 Companies (rettet mod kunder i såvel privat som offentlig regi)
 • 2013- Executive rådgiver (psykiske arbejdsmiljø)
 • 2005- Markana konsulent (stress og psykosociale områder)
 • 2004- Development konsulent (transitionsledelse og håndtering)
 • 2003- Outplacement rådgiver (jobrådgivning og krise håndtering)
 • 2002-2012 Selvstændig konsulent (personlig udvikling/kriser og kommunikation (før-under-efter)

Evalisa Svane

Jeg har en lang og bred erfaring med coaching og udvikling af ledere og organisationer i nogen af landets største organisationer. Siden 2013 har jeg som selvstændig konsulent arbejdet med forandringsprocesser og bidraget til at vækste det ansvarlige lederskab. Dermed støtter jeg til at opløse de blokeringer og kommunikationsforhindringer, som hæmmer flow, glæde, forandringsparathed og integritet. Min store passion er at støtte dig til større trivsel, indre sammenhængskraft og bæredygtig vækst i en hastig foranderlig og kompleks verden.
Evalisa
Læs mere om Evalisa

Min tilgang
For mig handler ledercoaching om at møde dig i øjenhøjde og med nysgerrighed, så vi sammen kan identificere dine styrker, ressourcer og værdier. Uanset dit fokus er jeg optaget af, at du kan lede i overensstemmelse med dit indre og kan balancere din faglige viden med din evne til at være den ærlige version af dig selv. Kun på den måde kan du opnå dine medarbejderes følgeskab og tillid. Andre kandidater siger om mig, at jeg er autentisk, nytænkende, lyttende og konkret, og at jeg kan holde ”rummet” og har modet til at udfordre ind til kernen, så hæmmende overbevisninger og tillærte rutiner kan transformeres til helhedsløsninger og et nyt udsyn. Det er vigtigt for mig, at du oplever ledercoaching som en gave, netop fordi du erfarer, at samtalerne og processen styrker din evne til at navigere forankret i dig selv og dermed være med til at sætte en langtidsholdbar kurs – for dig selv, dit team og din organisation. Jeg lægger vægt på, at du opnår en øget selvindsigt og bevidsthed, så du kan skabe og opnå de forandringer og den udvikling, du gerne vil lykkes med. Ét er sikkert: Verden har brug for ansvarlig ledelse.

Mit CV

 • 2016 - Samarbejdspartner Lederne Kompetencecenter
 • 2013 - Selvstændig konsulent hos Evalisa Svane – Universal Lederskab
 • 2010 - Chefkonsulent, Hartmanns
 • 2004 - Rådgiver og konsulent, AS3
 • 1997 - Driftsleder, ISS
 • 1993 - Servicechef. Salling Group

Frank Emanuelsen

Jeg har arbejdet med coaching og udvikling af ledere og teams i mere end 25 år, og brænder for at hjælpe mennesker med at udvikle sig i deres arbejdsliv. I de sidste mange år som partner og direktør i en konsulentvirksomhed, hvor vi arbejder med strategi, executive coaching og lederudvikling, og har som leder, ledelseskonsulent og mentor udviklet ledere og organisationer i såvel større virksomheder, offentlige organisationer som i private små- og mellemstore virksomheder.
Frank Emanuelsen
Læs mere om Frank

Min tilgang
Mit perspektiv omkring lederskabsudvikling og ledercoaching, har udviklet sig ud fra en kombination af min praktiske og naturligvis certificerede erfaring samt min teoretiske viden omkring professionel og personlig læring og forandring. Jeg har som udgangspunkt altid øje for organisationens dynamikker og anerkendende tilgang, men i særlig grad dine værdier og motivation, som fundament for læring og udvikling. Uanset opdrag tager vi udgangspunkt i dine styrker, og bruger dem som platform for, at du udnytter dit potentiale og lykkes. Som person er jeg åben og tillidsskabende, tænker ud af boksen og finder det afgørende, at du finder den fornødne ro og tryghed, hvorved mindset og adfærd kan udfordres og helst med varig effekt. Jeg ønsker at skabe rammerne for, at vi sammen kan skubbe til de vante forestillinger, og forhåbentlig give plads til nye. Kan tilføje at jeg også er en erfaren og certificeret stresscoach, og at jeg har uddannet mere end 400 personer til rollen som professionel mentor.

Mit CV

 • 2011-  Partner og direktør, 2OPTIMIZE Strategi og lederudvikling
 • 2018-  Coach og outplacement konsulent, Lederne Kompetencecenter 
 • 2005-2012  Bestyrelsesmedlem, Kennedy Center og Statens øjenklinik 
 • 2004-2018  Ledelseskonsulent, AS3 (Outplacement, coach, facilitator og stress rådgiver)
 • 2003-2011  Direktør og medejer, produktudviklingsvirksomhed fast ejendom
 • 2000-2004  Chef for jysk division, ISS
 • 1991-1998  Lederudviklingscoach og HR konsulent, PostNord

Helene Aalling

Jeg har arbejdet med coaching, træning og udvikling af ledere og teams i godt 25 år. Siden 2004 i regi af egen virksomhed. Inden da som linje- og projektleder samt underviser og intern coach i en tværnordisk organisation.  Jeg er MCC-certificeret via International Coaching Federation (ICF), CTPC-certificeret teamcoach via Team Coaching International samt eksamineret mediator.

Helene Aalling
Læs mere om Helene

Min tilgang
For mig handler ledercoaching om personlig læring og forandring i en professionel sammenhæng, der gavner både dig og virksomheden. Formålet er via nærværende og udfordrende samtaler at skærpe din præstation og bringe mere af dit potentiale som menneske og leder til udfoldelse. Uanset fokus, tager vi afsæt i dine styrker og bruger dem som platform for, at du udnytter dit potentiale og lykkes. Jeg ønsker, at du igennem vores coachingsamarbejde finder det fornødne mod samt den tryghed, der skal til for at du kan ændre mindset og adfærd og lykkes med de ønskede forandringer og resultater. Personligt lægger jeg stor vægt på ærlighed og tillid, læring og udvikling. Jeg ønsker at skabe rammerne for en kreativ proces, hvor vi sammen skubber til indgroede vaner og forestillinger for at give plads til nye og bedre i fht dine værdier og visioner.

Mit CV

 • 2017- Coach og outplacement konsulent, Lederne Kompetencecenter
 • 2007- Partner i coachingvirksomheden Living Leadership ApS
 • 2004-2007 Drevet coachvirksomheden Auctus
 • 1999-2004 Leder for HR og kommunikation samt intern coach hos Nordea Finans
 • 1993-1999 Linje- og projektleder samt underviser hos Nordea

Jens G. Friis

Jeg er en erfaren ledelseskonsulent og certificeret coach med mange års erfaring indenfor topledelse i store koncerner. I 2011 etablerede jeg Strat & Co, hvor jeg fokuserer på strategi, executive coaching og kommunikation. Jeg har en meget ”hands on” tilgang. Uddannelsesmæssigt har jeg en cand.merc. fra CBS i København.

Jens G. Friis
Læs mere om Jens

Min tilgang
Som coach er jeg meget inspireret af Peter Langs citat: ”Bag et hvert problem gemmer der sig en frustreret drøm – og drømmen kom først.” Jeg er optaget af det, der virker; velvidende at der meget vel kan være problemer. Men mit udgangspunkt er, at det du fokuserer på vokser. For mig er coaching en samskabende samtale, hvor jeg gennem undersøgende og udforskende spørgsmål hjælper og inspirerer fokuspersonen til at reflektere og lære af sine erfaringer og blive klogere på sine handlemuligheder og evner i forhold til konkrete problemstillinger og udfordringer. Sidst men ikke mindst, så har jeg en holistisk tilgang med afsæt i fokuspersonens professionelle liv. Velvidende at både det personlige og det mere private også kan være en del af udfordringen. '

Mit CV

 • 2018-  Associeret partner, Emerging
 • 2017-  Ekstern coach, Lederne Kompetencecenter
 • 2011-  Indehaver, Strat & Co. 
 • 2010-2011  Kommunikationsrådgiver, Hset Stræk i Vejle
 • 2006-2009 Direktør, sekretariatschef mm., Dansk Landbrugsrådgivnings forskellige DBLR - centre
 • 1999-2006  Direktør, Danpo A/S
 • 1996-1999  Kommunikationsdirektør, Scandinavian Poulty/Danpo 
 • 1994-1996  Marketingschef, Plan Design A/S
 • 1993-1994  Brandmanager, Nestlé Danmark A/S
 • 1986-1993  Direktionssekretær, informationschef mm., Tulip koncernen
 • 1984-1986  Økonomisk konsulent, Danske Slagterier

Michael Skjøt

Jeg har 19 års ledererfaring fra A.P. Møller-Maersk (VP) og SAS-Scandinavian Airlines (Director). Begge steder arbejdede jeg internationalt og med driftsledelse og udvikling af store personalegrupper. Fik min første coach certificering i 2003. Grundlagde i 2007 min egen virksomhed ”Skjoet & Co - Executive Coaching” og arbejder i dag med leder- og executive coaching af enkeltpersoner og teams. Har coachet 4.500 timer og er Professional Certified Coach, PCC fra International Coaching Federation (ICF).
Michael Skjøt
Læs mere om Michael

Min tilgang
Jeg coacher ledere, der står i konkrete personlige eller forretningsmæssige udfordringer og problemstillinger. Det kan også handle om et mere langsigtet ønske om udvikling og læring på vej mod ”next level”. Sammen aftaler vi, hvad du ønsker at opnå med dit coachingforløb. Både i forhold til dig selv og din organisation og hvordan vi bedst samarbejder om det. Alle coachingforløb starter med en uforpligtende indledende samtale inden opstart af forløbet. Her får jeg en introduktion til dit overordnede fokus for forløbet. Nogle ved helt præcist, hvad de ønsker at arbejde med, og for andre er det en del af processen at blive tydelig på det. Desuden taler vi om vores gensidige forventninger til processen, logistik, forberedelse og andet. Coachingforløb afvikles ikke i et fast format. Vi arbejder sammen om at fastlægge og aftale, hvilke rutiner og metoder, der bedst understøtter din personlige læring og udvikling, og sammen finder vi de løsninger, der virker og er rigtige for dig.

Mit CV

 • 2012 - Ekstern Leder- og Executive Coach, Lederne Kompetencecenter
 • 2012 - Ekstern Underviser, Ledernes ICF akkrediterede Coach Uddannelse
 • 2007 - Ejerleder “Skjoet & Co – Executive Coaching”
 • 2000 - 2007 SAS – Scandinavian Airlines (SAS Commuter og SAS Ground Services)
  - Driftschef, Landside Operations
  - Head of Learning Center
  - Director People Development
  - Director Crew Management
 • 1986 - 2000 A.P. Møller – Maersk (Maersk Air)
  - Vice President Inflight Services
  - Director Inflight Services
  - Senior Manager Flight Operations
  - Manager Cabin Crew

 

Professional Certified Coach, PCC
PCC er en international anerkendt certificering, der udstedes af International Coaching Federation (ICF). Certificeringen sikrer, at du får en erfaren og professionel coach med høje professionelle standarder og et stærkt etisk regelsæt. Læs mere på www.coachingfederation.org.

Tove Kugle

For at kunne bruge titlen Professionel Certificeret Coach skal jeg løbende opdatere mine kompetencer. Jeg har gennem mange år uddannet mig i coaching og personligt lederskab, mindfulness og compassion, neuroscience og forandringsprocesser, stress, traumer og posttraumatisk vækst. Alt sammen integreret i praksis i over 4000 individuelle coachsessioner.
Tove Kugle
Læs mere om Tove

Min tilgang
Mange opsøger en coach, fordi de er stødt på modstand eller problemer. Andre fordi de ved, at coaching muliggør en transformationsproces og styrkelse af indre lederskab. Begge udgangspunkter er lige plausible og fører måske samme sted hen for den enkelte. Som coach faciliterer jeg et rum, hvor vi sammen går på opdagelse uden at noget bliver gjort forkert eller forsøgt fixet: Hvad har du brug for at kaste lys på? Hvad er vigtigt for dig i dit liv? Hvad er dit ansvar? Hvad er det, den aktuelle situation eller udfordring kalder på i dig? Hvor har du indflydelse og hvordan? Hvad er du selv under indflydelse af? Hvordan kan du skabe nye spor? Ledercoaching hos mig er en udforskning og identificering af din kapacitet, en bevidst forfinelse af din måde at være i verden på til gavn for helheden.

Mit CV

 • 2021- Coach hos Lederne Kompetencecenter
 • 2008- Coach hos KarriereCoach.dk
 • 2008- Coach, underviser og censor hos Grow2 Danish Coach Academy
 • 1996- Egen virksomhed, Original Hawaiiansk Massage, med lomi-lomi-bodywork, traumeterapi, yoga og mindfulness
 • 1983-96 Lærer, undervisningskonsulent, tolk, projektleder m.m.


Professional Certified Coach (PCC)
PCC er en globalt anerkendt certificering, der udstedes af International Coach Federation. Certificeringen sikrer, at du får en erfaren og professionel coach med høje professionelle standarder og et stærkt etisk regelsæt. Læs mere på www.icfdanmark.dk.