Vores coachingkonsulenter

Vores coachingkonsulenter står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit coachingforløb. Alt efter hvilke årsager der ligger til grund for dit coachingforløb, sørger vi for det bedst mulige match mellem dig og coachingkonsulent.

Alle vores konsulenter har flere års erfaring med coaching og ledelse, samt indsigt i de udfordringer lederen kan stå i på arbejdsmarkedet. Læs mere om vores coachingkonsulenter og deres kompetencer nedenfor.

Gerda Lambertsen

Min baggrund som coach er solidt funderet på mange års erfaring som leder, samt solide coachuddannelser og efteruddannelser. Siden 2000 har jeg drevet selvstændig coachingvirksomhed. Mine kunder er primært mellemledere og ledere med fokus på udvikling af det personlige lederskab.

Læs mere om Gerda

Min tilgang
Det er vigtigt at sikre, at jeg er den rette coach for dig, for at det bedste resultat kan genereres. Derfor starter vi med en indledende snak om, hvad der er dit tema og mål med coachingen, samt om jeg og den coachingstil, jeg anvender, vil fungere for dig.
Coachingprocessen er et tæt samspil, hvor begrænsende adfærd, tanker eller følelser i en given situation udforskes for at blive transformeret til energi, ro og balance, overblik, handlekraft og større selvværd specifikt eller generelt, så du gå til verden proaktivt og ressourcefuld. Derudover så smitter det også af i privatlivet, fortæller mine fokuspersoner mig.
Mit mål med coachingen er at hjælpe dig til at være og udleve din fulde kraft, så du bedst muligt kan realiserer dine værdier, mål og ønsker, som du har for dit arbejde og i livet.

Mit CV

2000 - Selvstændig executive coach og lederskabsudvikler 
2011 - Coach, Ledernes KompetenceCenter 
2004 - 2008  Coach, Giza (AS3) 
2003 - 2007  Underviser og coach, Dansk byggeri, Ebeltoft 
2000 - 2007  Konsulent, AS3 Companies (Outplacement og karriererådgivning) 
1996 - 2000  Forretningsfører, Foreningen af Danske Lægestuderende (FADL) 
 1978 - 1995 Kontorchef, filialleder, souschef, Bikuben

 

Helene Aalling

Jeg har arbejdet med coaching, træning og udvikling af ledere og teams i godt 25 år. Siden 2004 i regi af egen virksomhed. Inden da som linje- og projektleder samt underviser og intern coach i en tværnordisk organisation.  Jeg er PCC-certificeret coach, CTPC-certificeret teamcoach samt eksamineret mediator.

Læs mere om Helene

Min tilgang
For mig handler ledercoaching om personlig læring og forandring i en professionel sammenhæng, der gavner både dig og virksomheden. Formålet er via nærværende og udfordrende samtaler at skærpe din præstation og bringe mere af dit potentiale som menneske og leder til udfoldelse.
Uanset fokus, tager vi afsæt i dine styrker og bruger dem som platform for, at du udnytter dit potentiale og lykkes. Jeg ønsker, at du igennem vores coachingsamarbejde finder det fornødne mod samt den tryghed, der skal til for at du kan ændre mindset og adfærd og lykkes med de ønskede forandringer og resultater.

Personligt lægger jeg stor vægt på ærlighed og tillid, læring og udvikling. Jeg ønsker at skabe rammerne for en kreativ proces, hvor vi sammen skubber til indgroede vaner  og forestillinger for at give plads til nye og bedre i fht dine værdier og visioner.

 

Mit CV

2017 - Coach og outplacement konsulent, Ledernes KompetenceCenter 
2007 - Partner i coachingvirksomheden Living Leadership ApS
2004 - 2007 Drevet coachvirksomheden Auctus
1999 - 2004 Leder for HR og kommunikation samt intern coach hos Nordea Finans
1993 - 1999 Linje- og projektleder samt underviser hos Nordea
 

 

Jens G. Friis

Jeg er en erfaren ledelseskonsulent og certificeret coach med mange års erfaring indenfor topledelse i store koncerner. I 2011 etablerede jeg Strat & Co, hvor jeg fokuserer på strategi, executive coaching og kommunikation. Jeg har en meget ”hands on” tilgang. Uddannelsesmæssigt har jeg en cand.merc. fra CBS i København.

Læs mere om Jens

Min tilgang

Som coach er jeg meget inspireret af Peter Langs citat: ”Bag et hvert problem gemmer der sig en frustreret drøm – og drømmen kom først.” Jeg er optaget af det, der virker; velvidende at der meget vel kan være problemer. Men mit udgangspunkt er, at det du fokuserer på vokser. For mig er coaching en samskabende samtale, hvor jeg gennem undersøgende og udforskende spørgsmål hjælper og inspirerer fokuspersonen til at reflektere og lære af sine erfaringer og blive klogere på sine handlemuligheder og evner i forhold til konkrete problemstillinger og udfordringer. Sidst men ikke mindst, så har jeg en holistisk tilgang med afsæt i fokuspersonens professionelle liv. Velvidende at både det personlige og det mere private også kan være en del af udfordringen.

 

Mit CV

2018 - Associeret partner, Emerging 
2017 -  Ekstern coach, Ledernes KompetenceCenter 
2011 -  Indehaver, Strat & Co. 
2010 - 2011  Kommunikationsrådgiver, Hset Stræk i Vejle
2006 - 2009  Direktør, sekretariatschef mm., Dansk Landbrugsrådgivnings forskellige DBLR - centre
1999 - 2006  Direktør, Danpo A/S
1996 - 1999  Kommunikationsdirektør, Scandinavian Poulty/Danpo
1994 - 1996  Marketingschef, Plan Design A/S
1993 - 1994  Brandmanager, Nestlé Danmark A/S
1986 - 1993  Direktionssekretær, informationschef mm., Tulip koncernen
1984 - 1986 Økonomisk konsulent, Danske Slagterier