Tilbage til oversigten

Det personlige lederskab og forandring

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Du får indblik i både de klassiske ledelsesteorier og den nyeste forskningsbaserede viden på området. Gennem forskellige perspektiver på ledelse og kommunikation arbejder vi med dine personlige ledelsesmæssige kompetencer og udfordringer. Du vil få kompetencer til at arbejde med forandringsprocesser og til at skabe både personlige og organisatoriske forandringer.

Du vil lære at identificere både dine egne og de organisatoriske kommunikationsmønstre og at tilpasse din kommunikation til organisationens udfordringer i dagligdagen. Målet er, at du skal kunne træde i karakter som leder via din kommunikation. 

Dette modul indgår i den forbindelse som modul 1 (obligatorisk fag) på Diplomuddannelsen i ledelse. Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde Diplomuddannelse i ledelse. 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Undervisere

Hannie Van der Windt

Hannie Van der Windt

Hannie er ledelseskonsulent og tilknyttet DTU og IBA som ekstern lektor. Hun har en MBA, en Facilitatoruddannelse i Teori U og har fornylig afsluttet et treårigt forløb i Bæredygtig Ledelse. Desuden har hun en bred uddannelse inden for sprog, kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Hannie har mangeårig erfaring som leder i det private erhvervsliv.
Charlotte

Charlotte Pontoppidan Wise

Charlotte Pontoppidan Wise har mange års erfaring som leder, bl.a. fra sine år som Direktør i Center for Ledelse. Hun har desuden mange års erfaring som konsulent, underviser og facilitator. Hun driver i dag egen virksomhed, hvor hun rådgiver om god ledelse, underviser og arbejder med ledere og ledergrupper. Desuden holder hun indlæg og faciliterer netværk og møder. Hun har bl.a. en master i organisationspsykologi, en erhvervspædagogisk uddannelse, en HD-O og div. lederuddannelser, samt certificeringer til brug for udvikling og udvælgelse.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Betaling

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding.

Lederne Kompetencecenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab

I forbindelse med din tilmelding til til kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, bliver du automatisk tilmeldt Mit Lederskab

Mit Lederskab er gratis de første seks måneder, og giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Vores digitale platform, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Kurset udbydes af:

Erhvervsakademi
DTU

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter

Tilmelding

6 dage ca. kl. 09:00 - 16:00
17.800 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (16)

Relaterede kurser og uddannelser:

Personlig gennemslagskraft

Styrk dit personlige lederskab

På dette kursus lærer du hvordan du bringer det bedste af dig selv og dine medarbejdere i spil. Du lærer at spotte styrker og håndtere svagheder. Gennem konkrete redskaber og øvelser får du nye tilgange til at løse problemer og afholde stærke 1:1 samtaler og møder. 
Uden udvikling står du stille

Det robuste lederskab - bevar dig selv

Styrk din robusthed over for pres. På dette kursus får du veldokumenteret viden, levende fortællinger og konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til at møde pres og udfordringer med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed.
Diplomuddannelse

Diplomuddannelsen i ledelse

Er du leder, og ønsker du at kombinere dine personlige ledererfaringer med en ambitiøs og målrettet uddannelse. På uddannelsen har vi fokus på dig og dit lederskab. 
Forandringsledelse

Forandringsledelse

Få succes med at lede forandringer. På akademifaget får du styrings- og kommunikationsredskaber til at sætte retning, bevare overblik og skabe tryghed i forandringsprocessen.
Ledelse i praksis

Ledelse i praksis

Få indblik i din personlige ledelsesstil og kompetencer som leder, og du får viden om personaleledelse og konflikthåndtering. Vi arbejder desuden aktivt med din personlige lederrolle og dine færdigheder som leder.