Tilbage til oversigten

Strategisk ledelse

På modulet Strategisk ledelse lærer du at vurdere og tage stilling til strategiske problemstillinger i teori og praksis.

Du får kompetencer til at analysere og udarbejde visioner for organisationens fremtidige udvikling og lærer at skabe sammenhæng i strategierne.

Du lærer om:

Teorier og metoder inden for strategi og organisation
Den strategiske beslutningsproces
Strategiske analyseredskaber
At identificere behov for kompetenceudvikling i forhold til strategisk udvikling og forankring
5 ECTS på Diplomuddannelsen i ledelse

 

Værdi for virksomheden:

Du får et helhedsorienteret syn på sammenhængen mellem samfundet og virksomheden, og dermed bliver du bedre i stand til at arbejde strategisk med virksomhedens samfundsudsigter.
Du lærer også at analysere og beskrive, hvad konkrete brancheforhold betyder for virksomhedens handlemuligheder.

 

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

henrik

Henrik Søgaard Hansen

Henrik er selvstændig konsulent og tilknyttet DTU & SDU som ekstern lektor. Henrik har en HD i organisation samt en Cand. Merc. I styring og ledelse, og uddannet i en række af profilværktøjer, herunder Master trainer i DISC fra Persolog. Han er uddannet officer i Forsvaret og har arbejdet som leder i undervisningssektoren i en årrække, og derudover medforfatter til bøger indenfor ledelse.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med IBA og DTU

Vi samarbejder med IBA og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

Mit Lederskab - til dig som studerende

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Er du studerende på en uddannelse eller et enkeltfag på en akademi-, diplom- eller masterniveau i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring 
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Tilmelding

4 dage
9.700 kr.

Det strategiske lederskab

Vær med til at skabe retning og sikre sammenhængskraft i din organisation. På dette akademifag bliver du klædt på til at omsætte strategiske visioner og idéer til konkrete mål og handlinger, som du og dine medarbejdere kan føre ud i livet.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (15)