Tilbage til oversigten

Organisation, udvikling og samskabelse

Omdrejningspunktet for "Organisation, udvikling og samskabelse" er sammenhængen mellem ledelse, styring og strategi.

Du lærer at forstå, hvilken ledelsespraksis der passer til forskellige former for styring og strategi, og kan derigennem vælge de ledelsesveje, der passer bedst til din situation og organisation.

Som leder skal du kunne vurdere konsekvenserne af forskellige processer i organisationen. Det kan for eksempel være forandringsprocesser eller processer, der er sat i gang af samfundsændringer. Derfor er det nødvendigt at kunne iagttage, analysere, reflektere og handle strategisk. Vi arbejder også med forskellige perspektiver på organisationsudvikling, strategisk udvikling og forandringsledelse, så du bliver i stand til at iværksætte handleplaner og lede og forankre organisatoriske processer og forandringer.

Organisation, udvikling og samskabelse er et obligatorisk fag på modul 3, på Diplomuddannelsen i ledelse. 

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Hannie Van der Windt

Hannie Van der Windt

Hannie er ledelseskonsulent og tilknyttet DTU og IBA som ekstern lektor. Hun har en MBA, en Facilitatoruddannelse i Teori U og har fornylig afsluttet et treårigt forløb i Bæredygtig Ledelse. Desuden har hun en bred uddannelse inden for sprog, kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Hannie har mangeårig erfaring som leder i det private erhvervsliv.
henrik

Henrik Søgaard Hansen

Henrik er selvstændig konsulent og tilknyttet DTU & SDU som ekstern lektor. Henrik har en HD i organisation samt en Cand. Merc. I styring og ledelse, og uddannet i en række af profilværktøjer, herunder Master trainer i DISC fra Persolog. Han er uddannet officer i Forsvaret og har arbejdet som leder i undervisningssektoren i en årrække, og derudover medforfatter til bøger indenfor ledelse.
Nanna Meilbak

Nanna Meilbak

Nanna har mange års erhvervserfaring i forskellige roller, heraf 7 års ledelseserfaring som først koncernøkonomichef, siden økonomichef med ansvar for udvikling af økonomi- og virksomhedsstyring og senest økonomicenterchef med ledelsesansvar for tre teams. Nanna er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med fokus på ledelse og økonomi og har senest gennemført DTU Board Education i 2022. Nanna er ansat som lektor på DTU Engineering Technology og arbejder inden for områderne ledelse, økonomi- og virksomhedsstyring og implementering af ny teknologi. Nanna er desuden censor ved De Erhvervsøkonomiske Censorkorps.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.

Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Kurset udbydes af:

Erhvervsakademi
DTU

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter

Tilmelding

6 dage ca. kl. 09:00 - 16:00
17.800 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (16)