Tilbage til oversigten

Organisation, udvikling og samskabelse

Dette er modul 3 (obligatorisk fag) på diplomuddannelsen i ledelse. Omdrejningspunktet for modul 3 er sammenhængen mellem ledelse, styring og strategi.

Du lærer at forstå, hvilken ledelsespraksis der passer til forskellige former for styring og strategi, og kan derigennem vælge de ledelsesveje, der passer bedst til din situation og organisation.

Som leder skal du kunne vurdere konsekvenserne af forskellige processer i organisationen. Det kan for eksempel være forandringsprocesser eller processer, der er sat i gang af samfundsændringer. Derfor er det nødvendigt at kunne iagttage, analysere, reflektere og handle strategisk. På modul 3 arbejder vi også med forskellige perspektiver på organisationsudvikling, strategisk udvikling og forandringsledelse, så du bliver i stand til at iværksætte handleplaner og lede og forankre organisatoriske processer og forandringer.

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Hannie Van der Windt

Hannie Van der Windt

Hannie er ledelseskonsulent og tilknyttet DTU og IBA som ekstern lektor. Hun har en MBA, en Facilitatoruddannelse i Teori U og har fornylig afsluttet et treårigt forløb i Bæredygtig Ledelse. Desuden har hun en bred uddannelse inden for sprog, kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Hannie har mangeårig erfaring som leder i det private erhvervsliv.
henrik

Henrik Søgaard Hansen

Henrik er selvstændig konsulent og tilknyttet DTU & SDU som ekstern lektor. Henrik har en HD i organisation samt en Cand. Merc. I styring og ledelse, og uddannet i en række af profilværktøjer, herunder Master trainer i DISC fra Persolog. Han er uddannet officer i Forsvaret og har arbejdet som leder i undervisningssektoren i en årrække, og derudover medforfatter til bøger indenfor ledelse.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med IBA og DTU

Vi samarbejder med IBA og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

 

Mit Lederskab - til dig som studerende

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Er du studerende på en uddannelse eller et enkeltfag på en akademi-, diplom- eller masterniveau i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring 
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Tilmelding

6 dage
17.800 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (15)