Tilbage til oversigten

Ledelse af Digital transformation

Digitalisering sætter nye krav til dig som leder. Du skal kunne forholde dig kritisk til de nye muligheder for at skabe de bedste rammer for din organisation nu og i fremtiden. 

På dette modul får du indsigt i de centrale teorier, begreber og metoder i relation til digitalisering, hvilket sætter dig i stand til at identificere udviklingspotentialet i digitale processer, vælge relevante forretningsmodeller, lede udvikling og implementere digitale processer. 

Du vil ligeledes få mulighed for at reflektere over dit eget strategiske mindset og den betydning, det har for din tilgang til den digitale omstilling og digitale processer på både det samfundsmæssige, organisatoriske og ledelsesmæssige plan.

Du får:

Indsigt i teorier, begreber og metoder i forhold til ledelse af digitale processer
Redskaber til at kunne analysere, vurdere og formidle betydningen af forskellige digitale processer og udvælge relevante løsningsmodeller til implementering
Metoder til at kunne identificere behov for egne og organisatorisk kompetenceudvikling i forhold for den digitale ledelsesopgave
5 ECTS på Diplomuddannelsen i ledelse
 

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde Diplomuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Kristina Vaarst Andersen

Kristina Vaarst Andersen

Kristina Vaarst Andersen har mere end 10 års erfaring med lederuddannelse og -rådgivning. Hun har undervist på CBS’s efteruddannelsesprogram og på Syddansk Universitets Masteruddannelser, hvor hun har fokuseret på innovation, teknologi og digitalisering. Kristina leder DTU’s faggruppe ”Business Development” og engageret i forskning indenfor bæredygtighed, digitalisering og nye teknologier såsom 3D printteknologi, robotter og droner. Hendes ekspertise og engagement sikrer, at kursusdeltagere bliver præsenteret for den nyeste og mest relevante viden inden for ledelse af digital transformation.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser. 

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Betaling

Alle priser er inkl. forplejning – men ekskl. moms, materialer, transport og ophold, medmindre andet er anført.
 
Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. 
 
Lederne Kompetencecenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.
 
Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.
 
Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.
 
Lederne Kompetencecenter CVR nr.: 25 13 25 72

Mit Lederskab

Når du vælger kompetenceudvikling hos Lederne Kompetencecenter, giver vi dig lige lidt ekstra.
Du bliver en del af Mit Lederskab, som giver dig adgang til at benytte:

  • Vores populære og eksklusive virtuelle Lederinspirationsmøder
  • Individuel uddannelsessparring, der tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer
  • Inspirationsuniverset, hvor du får adgang til podcasts, video materiale, artikler m.fl. der tager udgangspunkt i ledelse.

Hvis du ikke ønsker at være en del af Mit Lederskab, kan du altid give os besked, så sørger vi for at afmelde dig. 

Vi glæder os til at bidrage til din lederudvikling! 

Kurset udbydes af:

Erhvervsakademi
DTU

Udviklet og tilrettelagt i samarbejde med Lederne Kompetencecenter

Tilmelding

4 dage ca. kl. 09:00 - 16:00
9.700 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (16)