Tilbage til oversigten

Valgfag: Ledelse af Digital transformation

Digitalisering sætter nye krav til dig som leder. Du skal kunne forholde dig kritisk til de nye muligheder for at skabe de bedste rammer for din organisation nu og i fremtiden. 


På dette modul får du indsigt i de centrale teorier, begreber og metoder i relation til digitalisering, hvilket sætter dig i stand til at identificere udviklingspotentialet i digitale processer, vælge relevante forretningsmodeller, lede udvikling og implementere digitale processer.

Du får:

Indsigt i teorier, begreber og metoder i forhold til ledelse af digitale processer
Redskaber til at kunne analysere, vurdere og formidle betydningen af forskellige digitale processer og udvælge relevante løsningsmodeller til implementering
Metoder til at kunne identificere behov for egne og organisatorisk kompetenceudvikling i forhold for den digitale ledelsesopgave
5 ECTS på Diplomuddannelsen i ledelse
 

Du vil ligeledes få mulighed for at reflektere over dit eget strategiske mindset og den betydning, det har for din tilgang til den digitale omstilling og digitale processer på både det samfundsmæssige, organisatoriske og ledelsesmæssige plan.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Martin Meiland Nielsen

Martin Meilandt Nielsen har mere end 15 års erfaring med digitalisering, forretnings- og strategiudvikling og toplederrådgivning. De sidste ni år har han arbejdet intensivt med projekt-, program og porteføljestyring af store og komplekse it- og digitaliseringsopgaver i sundhedsvæsenet, hvor han har oparbejdet solid know-how, når det gælder ledelse af digital transformation. Udover at være chefkonsulent i Center for IT og Medicoteknologi i Region Hovedstaden, er han også tilknyttet DTU, som ekstern lektor.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser. 

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med Smart Academy og DTU

Vi samarbejder med Smart Academy og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

  Smart Academy  DTU   

 

 

Tilmelding

4 dage
9.200 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (13)