Tilbage til oversigten

Ledelse af medarbejdere og faglig ledelse

Dette er modul 2 (obligatorisk fag) på diplomuddannelsen i ledelse. Modul 2 handler om relationer i ledelse og om læring.

Som leder skal du skabe resultater gennem andre. Derfor er samspillet mellem dig og dine medarbejdere og de indbyrdes forhold medarbejderne imellem helt centralt. Med udgangspunkt i relevante teorier og metoder til professionelle samtaler og dialog lærer du at udvikle en relation til dine medarbejdere, hvor du både kan motivere dem og håndtere magtkampe og konflikter.

Derudover arbejder vi på modul 2 med forskellige former for læring både individuelt og i grupper. Du bliver blandt andet i stand til at designe og facilitere læringsprocesser, der understøtter organisationens mål og sikrer en mere strategisk tilgang til læring og kompetenceudvikling.

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse og derved opnå en samlet rabat.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Undervisningsministeriet og internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med Smart Academy og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med Smart Academy og DTU

Vi samarbejder med Smart Academy og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

 

   Smart Academy DTU   

 

 

Tilmelding

6 dage
17.300 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (15)