Tilbage til oversigten

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling

Som leder skal du skabe resultater gennem andre. Derfor er samspillet mellem dig og dine medarbejdere og de indbyrdes forhold mellem medarbejdere imellem helt centralt. 

Med udgangspunkt i relevante teorier og metoder til professionelle samtaler og dialog lærer du at udvikle en relation til dine medarbejdere, hvor du både kan motivere dem og håndtere magtkampe og konflikter.

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling er et obligatorisk fag på diplomuddannelsens modul 2. 

Vi arbejder derudover med forskellige former for læring både individuelt og i grupper. Du bliver blandt andet i stand til at designe og facilitere læringsprocesser, der understøtter organisationens mål og sikrer en mere strategisk tilgang til læring og kompetenceudvikling.

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling indgår også som et obligatorisk fag på diplomuddannelsens modul 2. 

Vær derfor opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu
"Det er super godt, at der er så meget vejledning, og at der er god plads og tid til at arbejde med opgaven. Det har givet et meget større læringsudbytte."
Isabel Calderon, tidl. deltager

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Underviser

Anders Amstrup

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes KompetenceCenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han over otte år havde 60 ledere i coachingforløb, teambuildede, konfliktmæglede og fungerede som krisepsykolog
Margrethe

Margrethe Gade

Margrethe Gade har undervist på Diplomuddannelsen i ledelse siden 2009. Hun har en lang karriere som leder på forskellige niveauer. Margrethe har undervist på en lang række af modulerne i ledelse og i skrivning af afgangsprojekt. Hun lægger vægt på stor variation i undervisningen og som sine kolleger er hun optaget af hvordan diplomuddannelsen kan give mest mulig refleksion, teoriforståelse og værktøjer i den daglige praksis. Det er vigtigt for hende at skabe godt fællesskab og sammenhold på sine hold, bl.a. fordi det bidrager til mere læring og bedre resultater. Margrethe har skrevet to lærebøger til Ledelse og Coaching og en til ledelse generelt.

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og den er internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med IBA og DTU

Vi samarbejder med IBA Erhvervsakademi Kolding og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

 

Mit Lederskab - til dig som studerende

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Er du studerende på en uddannelse eller et enkeltfag på en akademi-, diplom- eller masterniveau i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring 
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Tilmelding

6 dage
17.800 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (17)