Tilbage til oversigten

Valgfag: Forandringsledelse

På modulet Forandringsledelse får du kompetencer til at styre og skabe vellykkede forandringsprocesser.

Modulet giver dig teoretiske og praktiske færdigheder til at mestre et forløb fra at initiere, lede og gennemføre vellykkede forandringsprocesser i organisationen .

Du vil blive præsenteret for forskellige teorier, begreber og metoder til at forstå de vigtigste aspekter af forandringsledelse fra planlægning, budgettering, organisering, bemanding, styring til at sikre forankring af forandringsprocessen, herunder:

Færdigheder til at analysere forandrings- og udviklingsprocesser
Kompetencer til at omsætte viden og færdigheder til konkrete forandringsinitiativer

 

Vær opmærksom på, at du også har mulighed for at tilmelde dig den fulde diplomuddannelse i ledelse og derved opnå en samlet rabat.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Undervisningsministeriet og internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med Smart Academy og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med Smart Academy og DTU

Vi samarbejder med Smart Academy og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

  Smart Academy  DTU   

 

 

Tilmelding

4 dage
9.200 kr.

Se alle valgfag og obligatoriske fag på diplomuddannelsen (15)