Tilbage til oversigten

Økonomistyring i praksis - Online

Vil du kunne forstå regnskaber, finansielle nøgletal, investeringskalkuler, likviditetsstyring, finansiering og budgetter? Så er dette fag for dig. 

Økonomistyring i praksis er et uddannelsesfag, som du kan gennemføre gennem 7 online sessioner, samt praktiske og teoretiske øvelser imellem alle sessioner. Du får undervisningsmateriale, som er tilpasset kurset.

Med økonomistyring i praksis får du en større forståelse af virksomhedens økonomiske struktur og viden om, hvordan I skaber sorte tal på bundlinjen.

Du lærer at opstille økonomiske målsætninger og bruge nøgletal, budgetter og likviditet som styringsredskaber. Det sætter dig i stand til at aflæse, om I er på rette kurs og til at justere den, hvis I ikke er.

Du afslutter med en eksamen, som giver dig et eksamensbevis med 10 ECTS.

Få overblik og styr på økonomien.

Forstå virksomhedens økonomi og lær, hvordan du styrer økonomien for dit ansvarsområde
Få større økonomisk overblik, så du kan skabe gode resultater for virksomheden
Bliv en kompetent økonomisk sparringspartner
Vi udbyder også dette fag som online kursus, så du kan følge kurset fra din computer, uanset hvor du befinder dig.

 

Vi tilbyder også dette forløb som jobrettet uddannelse til dig, der er ledig.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe
For dig, der har brug for at kunne opstille økonomiske målsætninger og bruge nøgletal, budgetter og likviditet som styringsredskaber.

Det vil være en stor fordel for dig, hvis du allerede er i stand til at jonglere med tal og arbejde med Excel.

Praktiske oplysninger

Fagområde: Økonomi og ressourcestyring

Akademifagets navn: Økonomistyring i praksis

Eksamensform: Mundtlig prøve med udgangspunkt i en erhvervscase på to sider
 
Udbytte: 10 ETCS point og et statsanerkendt eksamensbevis

 

Mit Lederskab - til dig som studerende

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Er du studerende på en uddannelse eller et enkeltfag på en akademi-, diplom- eller masterniveau i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring 
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Underviser

Peter Nordgaard

Peter Nordgaard

Peter har igennem en lang karriere, bl.a. som direktør i Berlingske Media, arbejdet med økonomistyring og implementering af forandringer, herunder CSR og bæredygtighed. Han har solid bestyrelseserfaring og rådgiver både bestyrelser og virksomheder. I mere end 25 år har han undervist i økonomistyring, supply change management og management control og de seneste år også i CSR, Compliance og bæredygtighed bl.a. på CBS og på internationale MBA uddannelser og universiteter. Peter er desuden ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier ligesom han rådgiver nødhjælpsorganisationer og andre frivillige foreninger. Hos Ledernes KompetenceCenter underviser Peter på kurserne i bestyrelsesarbejde og advisoryboards, bæredygtig ledelse og økonomi for ikke-økonomer.

Økonomisk tilskud

SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)

Akademifaget er SVU-berettiget. SVU er en støtte som din virksomhed kan søge til at dække dele af din løn, mens du er under uddannelse.

Læs mere om SVU

Omstillingsfonden

Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. i tilskud til din akademiuddannelse?

Læs mere om dine muligheder

Du kan få mere information om ordningen og dine muligheder ved at til ringe eller skrive til Ledernes KompetenceCenter på 32 83 36 10 eller kurser@lederne.dk

Samarbejdspartnere

Lederne Kompetencecenter har samarbejdspartnere over hele landet

Som statslige uddannelsesinstitutioner har Erhvervsakademi IBA, Erhvervsakademi Aarhus, CPH Business Academy og DANIA Erhverv udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau, og denne ydelse leveres i samarbejde med Lederne Kompetencecenter.

Tilmelding

6-8 uger kl. 09:00-16:00
Pris 14.900 kr.