Tilbage til oversigten

Ledernes Akademiuddannelse

Uddannelsen tager udgangspunkt i de udfordringer, du står med som leder i din dagligdag og styrker dine faglige og personlige kompetencer sideløbende med, at du arbejder.

Akademiuddannelsen i ledelse er tilrettelagt, så du kan gennemføre den over 2 - 2 1/2 år ved siden af dit arbejde. Uddannelsen giver dig efterfølgende adgang til at læse videre på en diplomuddannelse i ledelse.

Tag en akademiuddannelse og få:
Styrket din markedsværdi
Et statsanerkendt eksamensbevis og 60 ECTS-point
Et fagligt netværk med andre ledere med samme ambitioner som dig

 

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at skræddersy en uddannelsesplan, der passer til dine ønsker og behov. 

Læs mere om uddannelsen

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i ledelse tager du typisk ved siden af dit job i løbet af 2-3 år. Uddannelsen giver adgang til en diplomuddannelse.

Uddannelsens opbygning:

  • Tre obligatoriske moduler (30 ECTS)
  • To valgfrie moduler (20 ECTS)
  • Et obligatorisk afgangsprojekt (10 ECTS)

 

 

De tre obligatoriske moduler er Ledelse i praksis, Organisation og arbejdspsykologi og Det strategiske lederskab. Derudover skal du vælge 2-4 valgfag med i alt 20 ECTS point, hvoraf de 10 ECTS point skal være et fag fra ledelseslinjen. Du kan se, hvilken linje valgfaget tilhører under akademifagets forløb - eksamen. Hvert modul består af 3 x 2 dages kursus, sparring og en afsluttende eksamen.

Du kan også vælge at tage en fleksibel Akademiuddannelse, hvor du selv sammensætter hele uddannelsen ud fra dine behov og ønsker. Du kan vælge at tage et enkelt fag eller tilmelde dig hele uddannelsen. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte et forløb. 

Tilmelder du dig hele uddannelsen, vil du følge den traditionelle ledelseslinje, og du vil komme til at gå på et fast hold gennem det meste af uddannelsen, hvilket giver dig et unik netværk med andre ledere.

Du er velkommen til at kontakte os for en individuel uddannelsesplan på tlf. 7874 7368 og på mail kursusrådgivning@lederne.dk.

Undervisning på højt niveau

Vores undervisere har alle mange års erfaring med ledelse på højt niveau. De er opdateret på den nyeste faglige viden og inddrager konkrete eksempler i undervisningen.

I selve undervisningen omsætter vi teoretiske modeller til praktiske redskaber, som du både træner i undervisningen og i din ledelse hjemme i virksomheden. Mellem modulerne arbejder du med opgaver og deltager i en studiegruppe. Det sikrer, at du anvender din nye viden i din hverdag.

Adgangskrav

For at blive optaget på akademiuddannelse i ledelse skal du have gennemført en adgangsgivende uddannelse på niveau med en erhvervsuddannelse. Desuden skal du have to års erhvervserfaring.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Har du tidligere taget et eller flere fag på en merkonom- eller akademiuddannelse, kan de muligvis give merit, så du hurtigere kan nå i mål og få afsluttet en hel uddannelse. 

Du er velkommen til at kontakte os for en individuel uddannelsesplan på tlf. 7874 7368 eller på mail kursusrådgivning@lederne.dk.

Pris

Den samlede pris for uddannelsen afhænger af dit valg af fagmoduler. Mindsteprisen for hele uddannelsen er 90.000 kr. og fakturering vil ske løbende pr. modul.

Mulighed for økonomisk tilskud

Hvis dit højeste uddannelsesniveau er en erhvervsuddannelse vil du have mulighed for at søge to former for tilskud til din uddannelse.

1. Omstillingsfonden

Ordningen er et resultat af Trepartsaftale om styrket og mere fleksibel voksen-, efter-  og videreuddannelse, som regeringen indgik med bl.a. Ledernes Hovedorganisation i oktober 2021. Her vil man i 2022 kunne få op til kr. 10.000,- årligt i tilskud til efteruddannelse.

Du kan få mere information om ordningen og dine muligheder ved at ringe på telefon 32 83 36 10 eller skrive til kurser@lederne.dk

2. SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)

Alle vores akademifag er SVU-berettigede (statens voksenuddannelsesstøtte). SVU er en støtte som din virksomhed kan søge til at dække dele af din løn, mens du er under uddannelse.

Læs mere om SVU

Du kan få mere information om ordningen og dine muligheder ved at ringe på tlf. 3283 3610 eller skrive til kurser@lederne.dk.

Online afholdelse

Du har mulighed for at tage Akademiuddannelsen i ledelse online. Du kan tilmelde dig via nedenstående links. 

Ledelse i praksis

Organisation og arbejdspsykologi

Det strategiske lederskab

Du er velkommen til at kontakte os for en individuel uddannelsesplan på tlf. 7874 7368. 

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter har samarbejdspartnere over hele landet

Som statslige uddannelsesinstitutioner har IBA Erhvervsakademi Kolding, Erhvervsakademi Aarhus, Copenhagen Business Academy og Dania Erhverv udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau, og denne ydelse leveres i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. 

Mit Lederskab - til dig, der går på en Akademiuddannelse

Mit Lederskab er personlig lederudvikling tilrettelagt til lige netop dig. Når du går på en Akademi-, Diplom- eller Masteruddannelse i Lederne Kompetencecenter har du mulighed for at tilkøbe Mit Lederskab basispakke til kun 1.495 kr. ekskl. moms/år. Forløbet inkluderer bl.a.:

  • En personlig udviklingsplan
  • 30% i rabat på et af Lederne Kompetencecentrets egne kurser (uden ECTS-point)
  • 1:1 personlig ledersparring 
  • Konferencedeltagelse og faglige inspirationsmøder

Du får desuden adgang til en digital platform, der samler podcasts, artikler og video om alt det nyeste inden for ledelse. 

Brug Mit Lederskab om et supplement til din uddannelse. Læs mere og tilmeld dig Mit Lederskab basis til 1.495 kr. her (Notér at du er studerende, så du får studierabat). Eller skriv til os på mitlederskab@lederne.dk for at høre nærmere.

Akademifag med fysisk afholdelse (12)

Online akademifag (14)