Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

TrivselsSparring

Som en del af dit medlemskab hos Lederne kan du få en sparring, som retter sig mod din arbejdsglæde og trivsel som leder. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

En TrivselsSparring tager altid udgangspunkt i din situation og de aktuelle udfordringer, du står over for.

Det kan være, du har brug for en forebyggende samtale om din trivsel, hvor vi sætter fokus på dine værdier og styrker, så du kan blive bedre rustet til at sikre din trivsel. Eller det kan være, at du føler dig presset og stresset og har brug for at stoppe op og få et overblik og se på dine handlemuligheder. Det kan også være, at du er sygemeldt eller står i en situation, hvor du gerne vil forberede dig på at vende tilbage i dit lederjob efter en fraværsperiode.

Værd at vide

Sådan foregår en sparring

Sparringen foregår over telefonen eller Skype, og varer typisk mellem en halv og halvanden time. Tidspunktet for sparringen aftaler du med ledelsesrådgiveren. Du har mulighed for at aftale opfølgning med ledelsesrådgiveren.

Bestil TrivselsSparring eller ring til os

Ring til os
Du kan ringe til ledelsesrådgiverne på 3283 3617 alle hverdage mellem kl. 9 og 15, hvis du står med en konkret udfordring, hvor du har brug for sparring her og nu.

Bestil TrivselsSparring

Mød ledelsesrådgiverne

Alle ledelsesrådgivere i Lederne har selv en baggrund som ledere og flere års erfaring som sparringspartnere for ledere. Ledelsesrådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.  

Helle Bruun MadsenLedelsesrådgiver Helle Bruun Madsen
Født 1961


Helle Bruun Madsen har mange års erfaring fra interesseorganisationer og offentlig virksomheder.

Helle Bruun Madsen er uddannet cand. jur. og har en Diplom i Ledelse. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet ledelse, projektledelse, rådgivning og samtaler.

 

Michael UhrenholtTeamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt
Født 1967


Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren.

Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder.
Michael er i gang med en certificering som coach.


 

Trine DilèngLedelsesrådgiver Trine Dilèng
Født 1964


Trine Dilèng har beskæftiget sig med ledelse, udvikling af mennesker, kommunikation og markedsføring i hele sit arbejdsliv.

Trine Dilèng er internationalt certificeret coach, konfliktrådgiver og stresscoach, og hun videreuddanner sig løbende inden for positiv psykologi, coaching, ledelse og kommunikation. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men foretog et karriereskift og har mange års erfaring som leder i det private erhvervsliv.

  

Lise Kruse MadsenRådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen
Født 1962


Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

                       
Trivsel og stress
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback