Mit Lederne

Personlig rådgivning

Din sparringspartner til lederjobbet

Som medlem af Lederne kan du få sparring hos en professionel ledelsesrådgiver til de ledelsesmæssige udfordringer, du møder i dagligdagen. Sparringen er gratis og foregår over telefonen eller Skype.

 

Er du for eksempel i tvivl om, hvordan du skal takle en konflikt mellem to medarbejdere, kommunikere en organisationsændring til teamet eller står du over for en vanskelig samtale, så kan vores ledelsesrådgivere hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig.

Alle vores ledelsesrådgivere har en baggrund som ledere, og de kender derfor selv til de udfordringer lederjobbet bringer. Rådgiverteamet er sammensat, så de repræsenterer flere forskellige brancher, og du vil altid blive matchet med den rådgiver, der passer bedst til lige præcis din situation.

Er du ikke allerede medlem, så bestil et opkald eller ring på 32833229 og få adgang til LederSparring og Ledernes hold af top professionelle ledelsesrådgivere.

Dilemmadebat: Er det lederens ansvar, når en medarbejder lever et usundt liv?

Hør, hvad panelet bestående af Kristian Ørsted, Lise Egholm og Line Skafte Wilkens mener om, lederens muligheder for at blande sig, hvis en medarbejder er overvægtig, ryger og lever en usund livsstil.

Bliv klogere på ledelse

Magasinet Lederne

Ledernes medlemsmagasin fyldt med relevante artikler om ledelse og med masser af inspiration til lederjobbet.

Ledelse i Dag særtryk

Nyhedsbrev der holder dig opdateret med den nyeste viden, trends og forskning inden for ledelse.

Lederuddannelser

 Vi tilbyder over 70 forskellige kurser og uddannelser målrettet ledere.