Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

LederSparring

Som medlem af Lederne kan du få sparring hos en professionel ledelsesrådgiver til de ledelsesmæssige udfordringer, du møder i dagligdagen. Sparringen er gratis og foregår over telefonen eller Skype.

I en travl hverdag med mange ledelsesmæssige udfordringer kan en udenforstående sparringspartner se med nye øjne på dine udfordringer og hjælpe dig til at finde bedre måder at håndtere dem på.


Måske står du over for en vanskelig samtale med din medarbejder, en udfordrende snak med din chef, eller måske skal du have dine medarbejdere godt igennem en forandringsproces.

LederSparring kan også dreje sig om, hvordan du løser en konflikt, skaber dig et større ledelsesrum eller kommunikerer mere effektivt.

Værd at vide

Sådan foregår en sparring

Sparringen foregår over telefonen eller Skype og varer typisk mellem en halv og halvanden time. Tidspunktet for sparringen aftaler du med ledelsesrådgiveren. Du har mulighed for at aftale opfølgning med ledelsesrådgiveren.

Bestil LederSparring eller ring til os

Ring til os
Du kan ringe til ledelsesrådgiverne på 3283 3617 alle hverdage mellem kl. 9 og 15, hvis du står med en konkret udfordring, hvor du har brug for sparring her og nu.

Bestil LederSparring
Bestil din LederSparring i kontaktformularen ovenfor. 

Hvis du ønsker en sparring over Skype, bedes du skrive dit Skype navn i kontaktformularen. Skriv gerne i kommentarfeltet i formularen, hvad det er, du ønsker sparring til.

Mød ledelsesrådgiverne

Alle ledelsesrådgivere i Lederne har selv en baggrund som ledere og flere års erfaring som sparringspartnere for ledere. Ledelsesrådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.  

Helle Bruun MadsenLedelsesrådgiver Helle Bruun Madsen
Født 1961


Helle Bruun Madsen har mange års erfaring fra interesseorganisationer og offentlig virksomheder.

Helle Bruun Madsen er uddannet cand. jur. og har en Diplom i Ledelse. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet ledelse, projektledelse, rådgivning og samtaler.

 

Michael UhrenholtTeamchef og ledelsesrådgiver Michael Uhrenholt
Født 1967


Michael Uhrenholt har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse af medarbejdere og mellemledere gennem flere år inden for blandt andet detailbranchen og undervisningssektoren.

Michael Uhrenholt har en diplomlederuddannelse og en systemisk leder- og konsulentuddannelse samt uddannet facilitator- og procesleder.
Michael er i gang med en certificering som coach.


 

Trine DilèngLedelsesrådgiver Trine Dilèng
Født 1964


Trine Dilèng har beskæftiget sig med ledelse, udvikling af mennesker, kommunikation og markedsføring i hele sit arbejdsliv.

Trine Dilèng er internationalt certificeret coach, konfliktrådgiver og stresscoach, og hun videreuddanner sig løbende inden for positiv psykologi, coaching, ledelse og kommunikation. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men foretog et karriereskift og har mange års erfaring som leder i det private erhvervsliv.

  

Lise Kruse MadsenRådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af sit arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming AndersenLedelsesrådgiver Flemming Andersen
Født 1962


Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc., og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S og taget en systematisk lederuddannelse.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

                       
Viden om ledelse banner