Artikler fra AOM 2017

Igen i år deltog Lederne på verdens største konference om ledelse, Academy of Management (AOM). Læs artikler fra udvalgte sessioner om disciplin, diversitet, følgeskab, klimaforandringer og meget andet.

Af Marianne Rasmussen, chefkonsulent i Lederne, og Jesper Dalgaard Pøhler, redaktør på Ledelse i Dag

15. august 2017

AOM, 2017, ledelse i dag

Igen i år deltog Lederne på verdens største konference om ledelse, Academy of Management (AOM). Over 10.000 studerende, undervisere og professionelle med fokus på ledelse deltog i den 77. konference i rækken, som i år blev afholdt i Atlanta, Georgia, USA. Temaet var ”At the interface”, og det blev tolket i så forskellige retninger som diversitet, klimaforandringer, ”lyden af ledelse”, følgeskab, motivation og meget, meget mere.

Fra Ledernes side deltog vi med netværket NOCA (Network of Corporate Academies) sammen med cirka 30 andre fra steder så forskellige som Novozymes, Forsvaret, Banedanmark og mange flere – men alle med en brændende interesse for ledelse.

Ud over en hyggelig reception i forbindelse med fejringen af CBS’ 100-års-jubilæum, deltog Lederne i mere end 20 sessioner med ledelsesnørder og studerende fra hele verden sammen med ’hot shots’ som Henry Mintzberg og Frank J. Barrett. Til NOCAs daglige debriefing-sessioner erfaringsudvekslede vi desuden fra de mange flere sessioner, som folk havde deltaget i.

Hver dag producerede Lederne en artikel fra den session, der gjorde størst indtryk, og nogle dage kunne vi ikke holde os til én. Artiklerne er bragt på LinkedIn, men du kan genlæse dem alle nedenfor.

Mere end 2.000 sessioner om ledelse blev afviklet i år, og der er helt sikkert flere ledelsesfaglige trends og forskningsresultater at komme tilbage efter på fremtidige AOM-konferencer.

Artikler fra AOM 2017

Vil du have mere indhold som dette?

Ledelse i Dags nyhedsbrev

Modtag artikler, videoer og nyheder fra Ledelse i Dag direkte i din indbakke 10 gange om året.

Læs denne måneds artikler