Tegn abonnement

Hvis du ikke er medlem af Lederne, PRO eller Virksom, kræver det abonnement at opnå fuld adgang til Ledelse i Dags artikelbase. Du kan enten tegne abonnement som privatperson eller på vegne af din virksomhed for at opnå adgang til flere brugere.

Som firma- eller individuel abonnent på Ledelse i Dag får du adgang til en guldgrube af viden i Ledelse i Dags artikeldatabase med flere end 900 artikler.

Vores artikler giver nye vinkler og perspektiver på ledelse i en dansk og international sammenhæng og skrives i samarbejde med førende forskere og ledelseseksperter fra ind- og udland.
 

Individuelt abonnement bestilles her

Der tegnes abonnement for indeværende år, hvorefter ny faktura bliver tilsendt ved årets start. Abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden.

Pris: 240 kr. ekskl. moms

Læs Ledelse i Dags særlige købsbetingelser

 

 

 

Firma-abonnement bestilles ved at kontakte  chefsekretær Vivi Vodschou på mail lid@lederne.dk og oplys om navn og adresse, samt hvilket abonnement I ønsker. Du vil herefter i løbet af et par dage få tilsendt faktura og login-oplysninger. Skriv "Firmabonnement" i emnelinjen.  

Der tegnes abonnement for indeværende år og et valgfrit antal personer i virksomheden. Ny faktura bliver tilsendt ved årets start. Abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden.

Priser:

Op til 5 personer: 500 kroner ekskl. moms
6 til 10 personer: 1.000 kroner ekskl. moms
11 til 25 personer: 1.500 kroner ekskl. moms
26 til 50 personer: 2.500 kroner ekskl. moms 
50 personer eller flere: 3.250 kroner ekskl. moms

Læs Ledelse i Dags særlige købsbetingelser