Særlige købsbetingelser

Generel information

Ledelse i Dag er Ledernes tidsskrift om ledelse. På websitet Ledelseidag.dk har betalingsabonnenter og medlemmer af Lederne adgang til et artikel-arkiv med over 500 artikler skrevet i samarbejde med ledelsesforskere, erhvervsjournalister og erfarne praktikere. 
 
Ledelse i Dag udgiver nye artikler året rundt og udsender 10 årlige nyhedsmails med korte omtaler og links til de seneste artikler.  

Du tilmeldes automatisk Ledelse i Dags nyhedsmail, når du bestiller et abonnement, men kan til enhver tid afmelde det nederst i nyhedsmailen.

Hvis du er medlem af Lederne, har du via dit medlemsnummer fri adgang til alle Ledelse i Dags artikler på hjemmesiden. Ønsker du at modtage Ledelse i Dags nyhedsmail, kan du tilmelde dig gratis. 

Tilmeld gratis nyhedsbrev

 
Individuelt abonnement

Pris: 240 kroner ekskl.dansk moms

Abonnementet gælder for én person, og login-oplysningerne må ikke videregives til flere. Du kan godt tegne et individuelt abonnement til andre end dig selv. Ledelse i Dags nyhedsmail sendes til den mailadresse, der opgives i forbindelse med bestillingen.

Der tegnes abonnement for ét år ad gangen, og abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden. Du vil modtage et tilbud om at forny dit abonnement, når det er ved at udløbe. Adgangen til Ledelsidag.dk ophører automatisk, hvis abonnementet ikke fornys ved abonnementsperiodens ophør.

Der betales dansk moms på 25 procent uanset momsreglerne i abonnentens hjemland. 

Tegn individuelt abonnement her

Firmaabonnement

Priser:
Op til fem personer: 500 kroner ekskl. dansk moms 
6-10 personer: 1.000 kroner ekskl. dansk moms 
11-25 personer: 1.500 kroner ekskl. dansk moms 
26-50 personer: 2.500 kroner ekskl. dansk moms 
50 eller flere personer: 3.250 kroner ekskl. dansk moms
 
Firmaet er forpligtet til at sikre, at det maksimale antal brugere på abonnementet ikke overskrides.

Der betales abonnement for ét år ad gangen, og abonnementet kan ikke opsiges i abonnementsperioden. Adgangen til Ledelseidag.dk ophører, hvis fremsendt faktura ved abonnementsperiodens udløb ikke betales.

Der betales dansk moms på 25 procent uanset virksomhedens nationale tilhørsforhold.

Kontaktperson:
Ledelse i Dag skal have en kontaktperson i firmaet. Kontaktpersonen modtager faktura og distribuerer abonnementsnummeret til brugerne i firmaet. Desuden er det kontaktpersonen, der skal gøre opmærksom på, at de enkelte brugere selv skal tilmelde sig det gratis nyhedsbrev, hvis de ønsker at modtage det. Kontaktpersonen tilmeldes automatisk nyhedsbrevet.

Tegn erhvervsabonnement her.