Tjek din løn med Ledernes lønberegner

Ved du, hvad du er værd? Med Ledernes lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn på flere forskellige parametre, for eksempel stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og uddannelsesniveau.


Få adgang til lønberegneren

Lønberegneren bygger på Ledernes lønstatistik, som baserer sig på tal fra Danmarks Statistik om over 80.000 af vores medlemmers reelle løn indberettet via SKAT. Det unikke datagrundlag gør, at vi med stor præcision kan beskrive lønniveauet for vores medlemmer. 

Skal du ansættes i det offentlige, vil vi foreslå, at du kontakter os for yderligere rådgivning, da vi ligeledes har mulighed for at søge i offentlige løndatabaser for en mere dybdegående søgning på de enkelte stillinger.

Ring til os på 3283 3283

Eller bestil en lønrådgivning her

Artikel fra Lederstof: Vil du have mere i løn? Få 5 gode råd til, hvordan du selv får mere i løn

Prisstigningerne er de højeste i 39 år, og hver anden leder er klar til at give medarbejderne et lønhop. Lederstof har lavet en artikel, som giver dig ekspertens 5 råd til, hvordan du også selv får mere i løn.

Ledernes lønstatistik 2021

Download og læs den seneste lønstatistik fra Lederne.

Vil du vide mere om løn?

Lønberegner: lønforhandling

Lønforhandling

Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.

Lønrådgivning | Lederne

Lønrådgivning

Vi hjælper dig med at finde det rette lønniveau for din stilling. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere.

Personalegoder: Løn kan være mere end penge | Ledernes Lønberegner

Personalegoder

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.