Tjek din løn med Ledernes Lønberegner

Får du nok i løn? Med Ledernes Lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn på flere forskellige parametre, for eksempel stillingsbetegnelse, virksomhedens størrelse, branche og uddannelsesniveau.

få adgang til beregneren

Beregneren bygger på Ledernes Lønstatistik, som baserer sig på tal fra Danmarks Statistik om over 80.000 af vores medlemmers reelle løn indberettet via SKAT. Det unikke datagrundlag gør, at vi med stor præcision kan beskrive lønniveauet for vores medlemmer. 

Relateret indhold

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.
Som medlem af Lederne klæder vi dig på til din næste lønforhandling. Hvad enten du skal forhandle løn til et nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så får du råd og vejledning af vores erfarne lønrådgivere.
Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere.
Løn er andet og mere end en fast månedsløn.  Mange ledere modtager udover den faste løn også forskellige former for personalegoder. Det kan være firmabil, avis, telefon, kontingenter, forbedrede pensionsordninger og forsikringer.

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.