Mit Lederne

Corona

Corona – rettigheder og ledelse

Vi samler løbende alt det, du har brug for at vide om coronavirus i forhold til den arbejdssituation, du står i netop nu. Bliv klogere på dine egne rettigheder i vores store Q&A med spørgsmål og svar fra vores juridiske eksperter. Få gode råd til, hvordan du passer på dig selv i denne ekstraordinære situation, og find inspiration til at håndtere de kommende udfordringer.

 

Corona - Spørgsmål og svar fra juridiske eksperter
Mange spørgsmål melder sig i forbindelse med coronavirus. Situationen påvirker stadig os alle og udvikler sig fortsat. Her giver Ledernes juridiske eksperter dig svar på en række spørgsmål om blandt andet løn, karantæne, ferie, dagpenge og møder i A-kassen. Siden opdateres løbende.
Genåbning af samfundet efter coroa
Langt om længe er landet genåbnet. Det betyder et retur fra hjemmearbejdspladserne, men selvom det er tilbage til det, vi plejer, er der meget, du skal være opmærksom på som leder.

Genåbning

På seks ud af ti arbejdspladser, hvor hjemmearbejde er en mulighed, har man valgt at udvide mulighederne for at arbejde hjemmefra, viser ny undersøgelse fra Lederne.
Hvad nu hvis dine medarbejdere ikke vil tilbage på arbejdspladsen?
Dine hjemsendte medarbejdere er nu kaldt tilbage på arbejdspladsen. Men hvad hvis medarbejderne egentlig hellere vil blive på hjemmekontoret?
Mange danskere vil i efteråret benytte sig af, at det igen er blevet muligt at rejse til udlandet. Men hvad er reglerne for test og isolation, når du og dine medarbejdere vender hjem? Læs mere om det her.

Gode råd til virtuel ledelse

Lars Ulslev Johannesen er HR direktør hos NetCompany
Virtuelle møder er kommet for at blive. Men hvordan får du styr på de uskrevne regler, og hvordan gør du online møderne inspirerende? Vi har samlet de bedste råd fra eksperten og den erfarne virtuelle mødeleder.
Ledelse i en krisetid pas på dig selv som leder
At jonglere med strategi, egne opgaver og at skabe trygge rammer for dine medarbejdere kan være svær. Her får du ledelsesrådgiverens fem gode råd til at passe godt på din egen trivsel som leder.
Illustration af mand ved computer
I fremtiden skal flere ledere navigere i en hverdag, hvor nogle medarbejdere vil være fysisk til stede på kontoret og andre sidde på distancen. Hvordan tackler du det som leder? Det får du her fem gode råd til.