Mit Lederne

Corona

Dine rettigheder og din ledelse under corona

I takt med at samfundet og arbejdspladserne genåbner, dukker der konstant nye ledelsesmæssige spørgsmål op. Vi samler løbende alt det, du har brug for at vide om coronavirus i forhold til den arbejdssituation, du står i netop nu. Bliv klogere på dine egne rettigheder i vores store Q&A med spørgsmål og svar fra vores juridiske eksperter. Få gode råd til, hvordan du passer på dig selv i denne ekstraordinære situation, og find inspiration til at håndtere genåbningens udfordringer.

 

Corona - Spørgsmål og svar fra juridiske eksperter
Mange spørgsmål melder sig i forbindelse med coronavirus. Situationen påvirker stadig os alle og udvikler sig hele tiden. Her giver Ledernes juridiske eksperter dig svar på en række spørgsmål om blandt andet løn, karantæne, ferie, dagpenge og møder i A-kassen. Siden opdateres løbende.
Sådan får du dine medarbejdere godt tilbage på arbejde | medarbejdere på trappe
Langt om længe er landet begyndt at genåbne. Det betyder et retur fra hjemmearbejdspladserne, men selvom det er tilbage til det, vi plejer, er der meget, du skal være opmærksom på som leder.

Genåbning

Testpoder med udstyr og teksten: Kan du kræve, at dine medarbejdere lader sig teste for corona?
Hvad har du egentlig beføjelser til som leder, når det kommer til coronatest af medarbejderne i virksomheden? Det kan du få svar på her.
Hvad nu hvis dine medarbejdere ikke vil tilbage på arbejdspladsen?
Snart kan du kalde alle dine hjemsendte medarbejdere tilbage på arbejdspladsen. Men hvad hvis medarbejderne hellere vil blive på hjemmekontoret?
Illustration af mand ved computer
I fremtiden skal flere ledere navigere i en hverdag, hvor nogle medarbejdere vil være fysisk til stede på kontoret og andre sidde på distancen. Hvordan tackler du det som leder? Det får du her fem gode råd til.

Gode råd til virtuel ledelse

Lars Ulslev Johannesen er HR direktør hos NetCompany
Virtuelle møder er kommet for at blive. Men hvordan får du styr på de uskrevne regler, og hvordan gør du online møderne inspirerende? Vi har samlet de bedste råd fra eksperten og den erfarne virtuelle mødeleder.
Ledelse i en krisetid pas på dig selv som leder
At jonglere med strategi, egne opgaver og at skabe trygge rammer for dine medarbejdere kan være svær. Her får du ledelsesrådgiverens fem gode råd til at passe godt på din egen trivsel som leder.
Motiver på distancen
Motivation er drivkraften bag al succes, men hvordan skaber du rammerne for at holde dine medarbejdere motiveret på distancen?

SEneste Nyheder om CoronaVIRUSSEN