Mit Lederne

Corona

Alt hvad du skal vide om coronavirus

På denne side har vi samlet alt det, du skal vide om coronavirus. Du kan blive klogere på dine egne rettigheder i vores store Q&A med spørgsmål og svar fra vores juridiske eksperter og få gode råd og inspiration til, hvordan du som leder for eksempel håndterer distanceledelse og passer på dig selv i denne ekstraordinære situation. Vi opdaterer siden løbende med relevante nyheder.
Sådan er du stillet under krisen
Mange spørgsmål melder sig i forbindelse med coronavirus. Situationen påvirker stadig os alle og udvikler sig hele tiden. Her giver Ledernes juridiske eksperter dig svar på en række spørgsmål om blandt andet løn, karantæne, ferie, dagpenge og møder i A-kassen. Siden opdateres løbende.
Illustration af mand ved computer

Hjemmearbejde har fyldt meget i det meste af 2020, og hver anden leder vurderer, at vi vil arbejde mere hjemmefra fremover.

Det betyder, at flere ledere skal navigere i en hverdag, hvor medarbejdere både vil være fysisk til stede på kontoret og sidde på distancen. Her giver vi dig en 360-graders guide til at lykkes med at skabe den rigtige balance og fleksibilitet i dit team.

Sådan leder du på distancen

4 gode råd sådan passer du på dine medarbejderes trivsel på distancen
Kampen mod coronavirus er blevet 'new normal', og det kan skabe utryghed, ængstelse og frustration hos dine medarbejdere. Med fire gode råd klæder vi dig på til at tage en (virtuel) samtale om din medarbejders trivsel.
Ledelse i en krisetid

Hjemmearbejde, karantæne og sygdom er hverdag på langt de fleste arbejdspladser i Danmark lige pt. Men hvordan håndterer du det som leder? Vi har samlet det vigtigste, du skal vide om distanceledelse lige nu.

Motiver på distancen
Selvom flere medarbejdere er vendt tilbage på kontoret, er der stadig mange, der arbejder hjemme i perioder. Motivation er drivkraften bag al succes, men hvordan skaber du rammerne for motiverede medarbejdere på distancen?

SEneste Nyheder om CoronaVIRUSSEN