Mit Lederne

Du er nu logget ud

Vi håber, at du fandt det, du skulle bruge.

Ledelsens Dag 2021

Igen i år afholdes Ledelsens Dag som en digital konference. I år kan du bl.a. glæde dig til at høre landstræner Kasper Hjulmand og adm. direktør i Novo, Lars Fruergaard Jørgensen. Konferencen bliver afholdt torsdag den 25. november fra kl. 09.30-12.00, og det er gratis at deltage. 

Ledernes konference tour efteråret 2021

Deltag i Ledernes Konference Tour i efteråret, hvor du kan blive klogere på temaerne 'Personligt lederskab', 'Ledelse i kompleksitet' og 'Følgeskab'. Der kommer inspirerende eksperter og topchefer, som alle vil dele deres viden og erfaringer for at gøre vores medlemmer klogere på, hvad der gør en leder til en god leder. Der vil være konferencer hele landet rundt, så du kan nemt deltage i en by nær dig. Find programmet på vores Konference Tour side.

Tid til lønforhandling?

Ledernes Lønberegner

Får du nok i løn? Med Ledernes lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn på flere forskellige parametre.

Book lønrådgivning personlig lønrådgivning
Vi ved, hvad du er værd. Få personlig lønrådgivning af vores erfarne rådgivere, så du kan stå stærkere til din næste lønforhandling.
Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.

Sådan kan vores eksperter og rådgivere hjælpe dig bedst

Jobbet som leder
Få nye øjne på dine udfordringer og råd fra professionelle til at tackle dem.
LEDERSPARRING
TRIVSELSSPARRING
Juridisk rådgivning
Få rådgivning om lønniveau og forhandlingsteknik samt hjælp til paragrafferne af vores jurister.
Lønrådgivning
JURIDISK RÅDGIVNING
Få hjælp til udvikling
Vi hjælper dig med at afklare dine kompetencer og finde ud af, hvordan du opnår dine mål for din karriere. 
JOBSAMTALE
KARRIERESPARRING
UDDANNELSESRÅDGIVNING

Bliv klogere på ledelse

Lederstof
Lederstof er Danmarks nye medie om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Vi vil klæde dig på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver fra andre ledere på alle niveauer. Vores formål er at inspirere, motivere og kultivere den beslutningskraft og tankevirksomhed, der forvandler ledelse til god ledelse.
Ønsker du at styrke dine ledekompetencer?
Vi tilbyder over 70 forskellige kurser og uddannelser målrettet ledere. Som medlem får du op til 10 % i rabat.
Bliv en del af et netværk for ledere
Som en del af dit medlemskab kan du blive en del af landets største professionelle netværk for ledere. Vi har mere end 1000 medlemmer, flere end 60 netværksgrupper og en anbefalingsgrad på over 90%. Find dit netværk her.