Velkommen til Ledernes

Konference Tour 2021

Bliv klogere på bæredygtig ledelse, og hvordan du kan arbejde FN’s Verdensmål ind i dit lederskab. Dette forår er de fem konferencer gratis og alle er inviteret med, når vi giver 15 inspirerende speakers mikrofonen. Deltag digitalt og bliv klogere på bæredygtig ledelse.

lederne, bæredygtig ledelse, konference tour
Gå til Action card

Fremtiden byder på store udfordringer

Klima, sundhed, ligestilling, uddannelse og bæredygtig vækst er bare nogle få af de temaer, der står på agendaen for virksomheder, organisationer og institutioner over hele verden. Og det stiller store krav til de ledere, der skal gå forrest og forvandle udfordringer til løsninger. God ledelse er blevet synonym med bæredygtig ledelse. FN’s verdensmål har konkretiseret, hvor vi skal gøre en ekstra indsats, men det er op til den enkelte leder at finde ud af, hvordan vi kommer i mål – og hvordan bæredygtighed også bidrager til bundlinjen. Derfor er Ledernes Konference Tour foråret 2021 fokuseret på bæredygtig ledelse, og hvordan man lykkes som bæredygtig leder.

Ledernes lokalafdelinger er for første gang nogensinde gået sammen om at skabe en digital Konference Tour, der når helt ud i alle dele af Danmark, da den enkelte leder kan deltage fra sit eget kontor eller hjem. For selvom vi ikke kan samles fysisk, må vi aldrig gå i stå.

Med udgangspunkt i fem af FN’s verdensmål, afholdes fem digitale og gratis konferencer med i alt 15 inspirerende speakers. Alle er velkomne til at deltage, uanset om du er medlem af Lederne eller ej. For vi har brug for, at alle trækker i en bæredygtig retning, hvis vi skal lykkes.

De fem konferencer afholdes digitalt fra kl. 14-16:

  • 28. april
  • 29. april
  • 6. maj
  • 10. maj
  • 11. maj