Lederalliancen
hjælper unge i gang

Lederalliancen hjælper unge i gang
Indholdet er stillet til rådighed af Cabi i forbindelse med partnerskabet mellem:
Cabi Lederne

Alle unge skal med - i job og uddannelse

Danmark er et land fyldt med muligheder og potentiale. Men på trods af de mange muligheder, så risikerer vi at tabe alt for mange unge på gulvet. Hele 42.000 unge mellem 15 og 24 år er lige nu hverken under uddannelse eller i arbejde. Det er for mange, og det er både en udfordring for de unge og for vores samfund og vores virksomheder. Vi har brug for de unges perspektiver og bidrag for at skabe en bedre fremtid. Du kan gøre en verden til forskel for et ungt menneske. Som leder har du evnen, muligheden og ansvaret for at hjælpe vores unge godt i gang med deres arbejdsliv.

Her på siden finder du inspiration og konkrete værktøjer til at tage handling og gøre en forskel. Og deltager du i lokale netværk, får du rådgivning og sparring fra lokale aktører, kommune og andre virksomheder.

Find et netværk tæt på dig

Lederalliancen er en række stærke lokalt forankrede netværk med deltagelse fra ledere og faglig viden fra kommuner og organisationer.

Kom og få konkret viden og inspiration til, hvordan du kan hjælpe og tiltrække fremtidens arbejdskraft. Klik på en by nær dig og meld dig til. 

Find et netværk tæt på dig

Lederalliancen er en række stærke lokalt forankrede netværk med deltagelse fra ledere og faglig viden fra kommuner og organisationer.

Kom og få konkret viden og inspiration til, hvordan du kan hjælpe og tiltrække fremtidens arbejdskraft. Klik på en by nær dig og meld dig til. 

Samfundsansvar er en del af virksomhedens kerne

Vi har brug for ledere, der kan, tør og vil sætte en bæredygtig retning for at skabe positive forandringer.

FN’s verdensmål og Ledernes egen model for Bæredygtig Ledelse sætter fokus på, hvordan ledere kan arbejde bæredygtigt med uddannelse af arbejdsstyrken og dermed også sikre at ledere i fremtiden har adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Unge styrker din virksomhed men er du klædt på til at tage imod dem
Unge styrker din virksomhed

Det er en gevinst for virksomheden at inkludere unge på arbejdspladsen. Her får du gode råd til hvordan virksomheden bliver klædt godt på til at tage imod de unge. 

Lederalliancen hjælper unge i gang
Kom godt i gang
For mange unge går vejen til succes gennem oplevelser på virksomheder. Du får værktøjer til at sætte ind på 6 forskellige måder.

Sådan arbejder andre med unge

Flere ledere arbejder allerede bevidst med at inkludere unge, der måske ikke har valgt den lige vej, i deres virksomheder, - og med stor succes. Har du tænkt på, om du med indsats måske også kunne få et ungt menneske, der har det lidt svært, eller er i tvivl om hvad det næste skridt skal være, til at udvikle sig og opnå succes?

Se med her og bliv inspireret.

Restaurant Lola

Mikkel fik chancen hos Restaurant Lola

Rema 1000

Rema 1000 lederen opbygger selvtilliden hos de unge med ros

Cif har fået et kæmpe selvtillidsboost i Knuthenborg Safaripark

Cif har fået et kæmpe selvtillidsboost

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til onboarding af unge og trivsel på arbejdspladsen? Cabi tilbyder alle virksomheder gratis råd og sparring om onboarding af unge og trivsel på arbejdspladsen. Kontakt Cabi direkte på telefon 8612 8855 eller skriv til cabi@cabiweb.dk. Har du spørgsmål til Lederalliancen? Kontakt da chefrådgiver Karen Bro på kbr@lho.dk.

Fremtiden er ung!

Alle unge skal med i job og i uddannelse. Derfor har vi skabt Lederalliancen

Lederne mærkesag Alle unge skal med - i job og i uddannelse

Hos Lederne kæmper vi hver dag for at sikre vores medlemmer de bedste vilkår. De rammer, der gør det muligt for danske ledere at gå forrest og drive den bæredygtige udvikling – til gavn for hele samfundet og for fremtidens generationer.

Bæredygtig Ledelse

Hos Lederne arbejder vi for at skabe de bedste betingelser for landets ledere, så de er godt klædt på til den bæredygtige omstilling.

Bæredygtig ledelse

Ved du, hvad bæredygtig ledelse er?

Det kræver en særlig ledelsesindsats at løse de problemstillinger, som fremtiden bringer. Lederne udvikler disciplinen bæredygtig ledelse sammen med en række stærkere partnere. Følg med i arbejdet på vores site om bæredygtig ledelse. 
Kurser og uddannelser om bæredygtig ledelse

Lær at drive bæredygtig ledelse

Opgrader dine kompetencer på bæredygtig ledelse, og stå stærkere i fremtiden. Se et udvalg af kurser og lederudviklingsforløb her.