Bliv klædt på til at gå foran i den bæredygtige omstilling

Virksomheder skal agere bæredygtigt, og der er brug for ledere, der kan gå foran i den bæredygtige omstilling. Opgrader dine kompetencer på bæredygtig ledelse og stå stærkere i fremtiden. Uanset om det handler om klima- og miljøindsatser eller fokus på trivsel og inklusion. 

Vi har samlet et udvalg af kurser og lederudviklingsforløb, der styrker dig og giver dig kompetencer til at udøve bæredygtig ledelse: 

Få ny viden og inspiration til at tænke bæredygtighed ind i din virksomheds strategi og kultur
Lær at lede på en fremtidsorienteret måde
Sæt fokus på din og dine medarbejderes sundhed og trivsel

Styrk dine kompetencer indenfor bæredygtig ledelse:

Bæredygtig ledelse

Skab bedre trivsel i dit team

Bæredygtig ledelse handler også om vores arbejdsmiljø og om at skabe en tryg arbejdsplads, hvor medarbejdere trives. Vi har samlet et udvalg af kurser, der sætter fokus på udvikling og trivsel.

Bæredygtig ledelse

Gør en forskel for din virksomhed og omverdenen

Synes du også, at det er svært at tænke bæredygtighed ind i din virksomhed? Vi har samlet et udvalg af kurser til dig, hvor du kan få inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til, hvordan du kan tænke bæredygtighed ind i din virksomheds strategi og kultur.

Master i bæredygtig ledelse

Ønsker du at være på forkant med bæredygtig lederskab? Uddannelsen fokuserer på de komplekse mekanismer i bæredygtig ledelse, samt hvordan man som leder kan praktisere det i sin hverdag.

Varighed:
3-5 undervisningsdage hver måned, fordelt på fire semestre

Pris:
190.000 kr. ekskl. moms

Se alle kurser og forløb om bæredygtig ledelse (15)

Ved du, hvad bæredygtig ledelse er?

Vores verden er udfordret, og som samfund står vi over for store udfordringer. Vi har brug for at ændre retning, og det kalder på ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammen for bæredygtige fremskridt. Derfor udvikler Lederne disciplinen bæredygtig ledelse sammen med en række stærke partnere. Følg med i vores arbejde på vores site for bæredygtig ledelse.

Er du interesseret i at blive en del af vores Bæredygtig Ledelse Netværk?

Få sparring i dit videre arbejde med bæredygtig ledelse og få bl.a. indsigt i, hvordan du lykkes med både indre og ydre bæredygtighed, samt hvordan din organisation søsætter ESG initiativer og lever op til EU's direktiver.