Bliv klædt på til at gå foran i den bæredygtige omstilling

Virksomheder skal agere bæredygtigt, og der er brug for ledere, der kan gå foran i den bæredygtige omstilling. Opgrader dine kompetencer på bæredygtig ledelse og stå stærkere i fremtiden. Uanset om det handler om klima- og miljøindsatser eller fokus på trivsel og inklusion. 

Vi har samlet et udvalg af kurser og lederudviklingsforløb, der styrker dig og giver dig kompetencer til at udøve bæredygtig ledelse: 

Få ny viden og inspiration til at tænke bæredygtighed ind i din virksomheds strategi og kultur
Lær at lede på en fremtidsorienteret måde
Sæt fokus på din og dine medarbejderes sundhed og trivsel

Kurser og forløb om bæredygtig ledelse (11)

Master in Sustainable Leadership

Do you aspire to be at the forefront of Sustainable Leadership? Acquire the competences to navigate the complexities of sustainability, build the toolbox to implement the right strategies, and communicate all this to stakeholders and society.

The master is a collaboration between DTU Learn for Life and Lederne.

Ved du, hvad bæredygtig ledelse er?

Vores verden er udfordret, og som samfund står vi over for store udfordringer. Vi har brug for at ændre retning, og det kalder på ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammen for bæredygtige fremskridt. Derfor udvikler Lederne disciplinen bæredygtig ledelse sammen med en række stærke partnere. Følg med i vores arbejde på vores site for bæredygtig ledelse.

Ønsker du at høre mere om bæredygtig ledelse?

Få sparring på dit videre arbejde med bæredygtig ledelse. Bemærk, det er en forudsætning, at du har deltaget på tre-dages kurset bæredygtig ledelse.