Skab bedre trivsel i dit team

Bæredygtig ledelse handler i høj grad om vores arbejdsmiljø og om at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Herunder kan de se alle vores kurser i bæredygtig ledelse, hvor du får redskaberne til at skabe trivsel og psykologisk tryghed på din arbejdsplads.

Udvalgte kurser der sætter fokus på udvikling og at skabe en arbejdsplads hvor medarbejderne trives:

Kellers park

Ledernes lederuddannelse

På dette intensive lederudviklingsforløb fokuserer vi på at afdække dine styrker og udviklingsområder og på at give dig en række vigtige ledelseskompetencer, som gør dig i stand til at lede på en åben, tydelig og motiverende måde.

Uden udvikling står du stille

Psykologisk tryghed

På dette kursus får du metoder og konkrete redskaber til at skabe en høj grad af tryghed i dit team, din afdeling eller din organisation, så du styrker både performance og arbejdsmiljø. Kurset er for dig som gerne vil styrke både præstationer og arbejdsmiljø i dit team eller i din organisation.  
Kvinde med sideprofil | Lederne

Det robuste lederskab

Styrk din robusthed over for pres. På dette kursus får du veldokumenteret viden, levende fortællinger og konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til at møde pres og udfordringer med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed.

 

Se alle kurser og uddannelser indenfor bæredygtig ledelse (17)