Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Ledernes Lederuddannelse

Et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater. 

Med udgangspunkt i din hverdag som leder lærer du dine egne styrker og udfordringer at kende. Du får indblik i, hvordan du motiverer og skaber tydelige rammer, så du når dine mål sammen med dine medarbejdere.

Du bliver bedre til at træffe beslutninger og håndtere de vanskelige ledelsessituationer, der typisk opstår. Og du får øget dine strategiske ledelseskompetencer til gavn for din organisation.

Udvid dit ledelsesmæssige handlerum

Lær dine styrker at kende og få overblik over, hvordan du anvender dem bedst muligt
Få indsigt i gruppepsykologi og skab følgeskab om dine visioner
Lær at navigere i krydsfeltet af interesser i din organisation
Få personlig sparring ved individuelle samtaler med underviseren
Skab netværk blandt ligesindede ledere

 

Vi udbyder uddannelsen både i København ved Anne Birgitte Lindholm og i Aarhus ved Jacob Stendahl Nielsen.

Deltag i Ledernes gratis morgenmøde:

D. 25. september i Aarhus fortæller Jacob Steendahl Nielsen om Lederpower

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis morgenmøde
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Lederuddannelsen henvender sig til dig, som har nogle års erfaring som leder af medarbejdere og nu ønsker at udvide dit ledelsesmæssige handlerum og styrke dine ledelsesmæssige kompetencer både på det personlige og det strategiske plan. 

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er bygget op omkring tre moduler af hver to dages varighed. I alt 6 dages undervisning. Derudover får du en personprofil med en tilbagemeldingssamtale, to webinarer og to telefoniske sparringssamtaler med underviseren. Der vil desuden være opgaver mellem modulerne, som løses individuelt eller gruppevis sammen med de øvrige deltagere.  

 

Modul 1 (2 dage): 

Med udgangspunkt i KompetenceProfilen får du indblik i dine styrker og udfordringer som leder. Du lærer, hvordan du anvender dine styrker optimalt i forskellige arbejdssituationer, og du får sat fokus på, hvordan du kommunikerer tydeligt, håndterer svære situationer og skaber positive relationer til andre. Du får styrket din personlige gennemslagskraft som leder og lærer, hvordan du bedst anvender din autoritet.  

Modul 2 (2 dage): 
Vi fokuserer på forskellige ledelsesmetoder, og du får redskaber til, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere, så de skaber resultater sammen med dig. Du får indsigt i gruppepsykologi og nogle af de mekanismer, der er på spil i medarbejdergrupper og teams. Og du lærer at udvikle dine medarbejderes potentiale og skabe følgeskab om dine visioner. 
Modul 3 (2 dage):
Med udgangspunkt i aktuelle cases lærer du at skabe udvikling og lede forandringer. Vi fokuserer på dine strategiske lederkompetencer, og du lærer at håndtere krydsfeltet af interesser i en organisation og navigere i krav og behov fra både ledelsen, medarbejderne og omgivelserne. Du arbejder med dine personlige ledelsesmæssige udfordringer og mål, og du får feedback og sparring. 

  

Personprofil
Inden uddannelsen udfylder du Garuda KompetenceProfilen. Det er en af markedets mest omfattende personprofiler, og den er et effektivt redskab til at få indsigt i dine egne og andres ressourcer, ligheder og forskelle. Inden modul 1 får du en telefonisk tilbagemelding på din profil. Det giver afsæt for en senere dialog om arbejdsopgaver, kompetencer og udvikling.

Webinar
Mellem hvert modul afholdes et webinar, hvor specifikke emner og ledelsesteorier gennemgås og diskuteres.

Individuelle sparringssamtaler
Både midt i og efter uddannelsesforløbet får du en telefonisk samtale med underviseren, hvor du har mulighed for at vende dine ledelsesudfordringer og få personlig sparring på dit lederskab.

Abonnement på Ledelse i Dag
Som deltager på Ledernes Lederuddannelse får du desuden et gratis abonnement på Ledelse i Dag. Ledelse i Dags artikeldatabase giver nye vinkler og perspektiver på ledelse i en dansk og international sammenhæng og skrives i samarbejde med førende forskere og ledelseseksperter fra ind- og udland.

Undervisningsform
Undervisningen er uformel og interaktiv og foregår som en blanding af teoretiske oplæg, øvelser og dialog. Vi har fokus på læring gennem praktiske erfaringer og forventer, at du involverer dig selv aktivt. 

Underviser

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte er uddannet kemiingeniør og har flere coachuddannelser, ligesom hun er certificeret i en række udviklings- og profilværktøjer. Hun har 12 års erfaring som topleder og mellemleder i både privat og offentlig regi, senest som vicedirektør i Folketinget. Anne Birgitte er forfatter til tre ledelsesbøger og er direktør i konsulentvirksomheden PraxisConsult.

Jacob Steendahl Nielsen

Jacob har en Ph.D. i Operation Management og er desuden kandidat i Organisation og Strategi. Han er direktør for konsulentvirksomheden How Bizz og underviser bl.a. på Aalborg Universitet. Jacob har mere end 10 års erfaring med lederudvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau og har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Prisen dækker undervisning, Garuda KompetenceProfilen, profil tilbagemeldingssamtale samt to telefoniske sparringssamtaler, to webinarer, kursusmaterialer, forplejning og abonnement på Ledelse i Dag. 

Bestil opkald om tilmelding eller rådgivning

Ja tak, ring til mig

Tilmelding

6 dage
Pris 33.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 30.500 kr. (ex. moms)