Tilbage til oversigten

Bæredygtig ledelse alumni-netværk

Få sparring på dit videre arbejde med bæredygtig ledelse og få bl.a. indsigt i, hvordan du lykkes med både indre og ydre bæredygtighed, samt hvordan din organisation søsætter ESG initiativer og lever op til EU's direktiver.

Gennem tre årlige netværksmøder af 2,5 timers varighed, hvor vi mødes online, samt en hel netværksdag, hvor vi mødes hos Lederne Kompetencecenter, får du arbejdet konkret med din virksomheds bæredygtighedsprofil og med ESG-initiativer. Vi stiller hele tiden skarpt på, hvad der rører sig på området, inviterer spændende og relevante indlægsholdere og bringer aktuelle eksempler i spil.

Emner kan være FNs verdensmål, partnerskaber, greenwashing, EU-direktivers nye krav til din organisation og dens samarbejdspartnere, ESG-rapportering, trivsel, inklusion og diversitet mm. Du er selv med til at vælge emnerne. Der vil være ny viden og aktuelle cases præsenteret på hvert møde samt refleksionsmateriale forud for møderne. Vi netværker selvfølgelig også med hinanden og løbende via vores LinkedIn-gruppe. 

Få videreudviklet dit arbejde med bæredygtig ledelse:

Bliv klar til at søsætte nye ESG-initiativer og ESG rapportere
Få nye værktøjer til at udøve bæredygtig ledelse
Forstå centrale begreber og direktiver, så de er lettere at kommunikere eksternt
Lær af virkelige cases, gode og dårlige eksempler

 

Bemærk, det er en forudsætning at du har deltaget på tre-dags kurset Bæredygtig ledelse  forinden.

Som en del af Bæredygtig ledelse alumni-netværket får du gratis adgang til Mit Lederskab basis , hvor du kan få 1:1 ledersparring med en professionel ledelsesrådgiver, 30% rabat på dit næste kursus, gratis konferencebilletter, månedlige inspirationsmøder mm.

 

Ønsker du at høre mere om bæredygtig ledelse?
Bliv klogere på, hvordan du bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Læs mere om Bæredygtig ledelse.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Alle deltagere fra kurset Bæredygtig ledelse er velkomne. Netværksdeltagerne kommer fra forskellige brancher og er typisk ledere som arbejder strategisk med bæredygtig ledelse.

Tilmelding

1 år med 3 online netværksmøder og 1 fysisk kursusdag
Pris: 5995 kr. (ex. moms)

Netværksfacilitator

Peter har igennem en lang karriere, bl.a. som direktør i Berlingske Media, arbejdet med økonomistyring og implementering af forandringer, herunder CSR og bæredygtighed. Han har solid bestyrelseserfaring og rådgiver både bestyrelser og virksomheder. I mere end 25 år har han undervist i økonomistyring, supply change management og management control og de seneste år også i CSR, Compliance og bæredygtighed bl.a. på CBS og på internationale MBA uddannelser og universiteter. Peter er desuden ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier ligesom han rådgiver nødhjælpsorganisationer og andre frivillige foreninger.
Peter N