Gør en forskel for din virksomhed og omverdenen

Hvordan tænker du bæredygtighed ind i virksomhedens strategi og kultur? Vi har samlet et udvalg af kurser og uddannelser, der giver dig inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til at udøve bæredygtig ledelse.

Udvalgte kurser der sætter fokus på at tænke bæredygtighed ind i virksomhedens strategi og kultur:

Mand og kvinde snakker | Lederne

ESG-rapportering

Bæredygtighed og grøn omstilling er på dagsordenen, og behovet for kompetencer og viden på området er presserende. Der bliver løbende stillet større krav til en bæredygtig virksomhedsdrift. ESG-rapportering er et nødvendigt tiltag, som I bør forholde jer til, da det kan påvirke jeres omdømme over for eksterne interessenter.

Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse

Virksomheder skal agere bæredygtigt, og der er brug for ledere, der kan gå foran i den bæredygtige omstilling. Opgrader dine kompetencer på bæredygtig ledelse og stå stærkere i fremtiden. Uanset om det handler om klima- og miljøindsatser eller fokus på trivsel og inklusion. 
Målgruppe

Bæredygtig forretningsforståelse

På denne uddannelse lærer du at udpege, hvor og hvordan din virksomhed kan udvælge helt konkrete tiltag inden for bæredygtighed, som passer ind i jeres hverdag – og som understøtter forretningens udvikling.

 

 

Se alle kurser og uddannelser indenfor bæredygtig ledelse (15)