Hvad vil du sætte fokus på som leder i 2024? Her er 7 ideer til realistiske intentioner for i år

Er 2024 året, hvor du vil styrke dine lederkompetencer, udvide dit netværk eller bede om lønforhøjelse? Vi vil gerne støtte dig med at nå i mål med dine intentioner i det nye år og har her samlet 7 fokusområder, som vi kan hjælpe dig med.

08. januar 2024

Et nyt år bringer nye begyndelser og intentioner. Har du tænkt over, hvad din professionelle målsætning eller intention for 2024 skal være? Måske vil du gerne være bedre til at bruge dit netværk, have mere fokustid eller bede om lønforhøjelse?

Vi vil gerne støtte dig med at komme i gang med dine nye vaner og ønsker. Derfor har vi samlet en liste over nogle af de intentioner, som vi kan hjælpe dig med.

Mand og kvinde med champagneglas

I 2024 vil jeg gerne blive en del af et ledernetværk

Det kan være rart at have en gruppe af ledere, som forstår din situation og kan give dig støtte og sparring. Som medlem af Lederne kan du blive en del af et af vores Ledernetværk, som er spredt over hele Danmark.

Læs mere om ledernetværk

I 2024 vil jeg blive bedre til at bede om feedback

At bede om feedback er den bedste måde, du løbende kan udvikle dig på. En sund feedbackkultur skaber retning, trivsel og gode rammer for samarbejde. Vi kan anbefale dig at læse denne artikel fra Lederstof.dk, hvor 3 eksperter giver deres bedste råd til, hvordan du skaber en feedbackkultur. Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kan vi også anbefale dig at tage fat i vores dygtige rådgivere fra Ledersparring.

Læs Lederstof-artiklen

Læs om Ledersparring

I 2024 vil jeg gerne holde mine formiddage mødefri, så jeg har tid til at fordybe mig

I de åbne kontorlandskaber, som mange virksomheder sværger til, er lyden af kollegernes samtaler mere reglen end undtagelsen. Derfor kan det være svært at fordybe sig – særligt som leder. Vi kan anbefale dig at læse denne artikel, hvor vores arbejdsmiljø-konsulent Signe Tønnesen giver 5 gode råd til, hvordan du skaber mere fokustid for både dig og dine medarbejdere.

Læs artiklen

I 2024 vil jeg bede om en lønforhøjelse 

En lønforhandling kan være en svær disciplin for mange. Det kan være grænseoverskridende at tale om løn, da det kan føles personligt. Men det er vigtigt, at du får en løn, du er tilfreds med. Som medlem af Lederne kan du altid få sparring om din løn fra en af vores dygtige rådgivere. Og du kan også læse vores guide til lønforhandlingen.

Læs guiden til lønforhøjelse

Få lønsparring 

I 2024 vil jeg gerne opdatere min LinkedIn

LinkedIn kan udvide dit professionelle netværk, give faglig inspiration og åbne nye døre i din karriere. Men det kræver en skarp profil, der er interessant, relevant og synlig for dem, du gerne vil i kontakt med. Vi kan anbefale dig at læse vores gode råd til, hvordan du opbygger din LinkedIn-profil på en interessant måde. Som medlem af Lederne kan du også få personlig rådgivning af en af vores dygtige karriererådgivere.

Læs mere om, hvordan du får succes på LinkedIn

Få karrieresparring

I 2024 vil jeg gerne på et lederkursus

Har du lyst til at tage dit næste skridt som leder i 2024? Vi har over 70 kurser og uddannelse inden for personlig udvikling, kommunikation, projektledelse og forretningsudvikling og som medlem af Lederne får du 10% rabat på udvalgte kurser.

Find et kursus, der passer til dig

I 2024 vil jeg gerne blive inspireret af podcasts og artikler om ledelse

I 2024 vil jeg gerne blive inspireret af podcasts og artikler om ledelse

Savner du inspiration til livet om ledelse? Vi kan altid anbefale at følge Ledernes medie Lederstof, som hver uge udkommer med dybdegående og inspirerende artikler og podcasts om ledelse. Du kan følge deres nyhedsbrev, som udkommer hver fredag med ugens artikler.

Tilmeld dig Lederstofs nyhedsbrev


Se alle dine fordele

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af jurister og advokater i ryggen, der er eksperter i dine vilkår som leder. Du kan også altid få sparring til din karriere, din løn og din rolle som leder af en af vores ledelsesrådgivere.