Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Lønrådgivning

Som medlem af Lederne kan du få individuel rådgivning fra én af vores professionelle lønrådgivere. Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller skal til den årlige lønforhandling, så hjælper vi dig med at få mest muligt ud af situationen.

Vi kan både rådgive dig om dit lønniveau og om forhandlingsteknik, så du står stærkest muligt til din lønforhandling. Vælg nedenfor, hvad du ønsker hjælp til, når du bestiller rådgivningen.

Rådgivning om lønniveau og -statistik
Med kendskab til mere end 100.000 lederes lønniveau har vores rådgivere et solidt grundlag for at hjælpe dig med at sætte et realistisk mål for dit kommende lønniveau.

Sparring om forhandlingsteknik
Lønforhandlingen er ikke en enkeltstående begivenhed, men en proces der starter længe før mødeindkaldelsen lander i indbakken. Med den personlige sparring kan du sammen med én af vores erfarne ledelseskonsulenter gennemgå metoder til, hvordan du bedst fremfører dine argumenter, og du får mulighed for at øve din taktik, spørgsmål og svar.

Værd at vide

Sådan foregår en lønrådgivning

Du kan bestille en lønrådgivning i kontaktformularerme ovenfor. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen.

Hvem kan få rådgivning

Lønrådgivning er for alle medlemmer af Lederne, hvad enten de er i job, i opsagt stilling eller ledige.

Guides og værktøjer

Video-guide

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback