Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Mit Lederne

Ledelse i Dag - april 2018

Dilemmaledelse baner vej

Et meget vigtigt aspekt af moderne ledelse er håndtering af ledelsesdilemmaer, det vil sige beslutningssituationer, hvor der til de forskellige handlemuligheder knytter sig en vifte af fordele og ulemper. Dilemmaer kan ikke som sådan ”løses” og lægges til side, men man kan blive bedre til at navigere i den skærgård, som dilemmaerne udgør.


Af Henrik Holt Larsen
#Dilemmaledelse #Paradokser #Kompleksitet

dilemmaledelse, paradokser, kompleksitet, Henrik Holt Larsen, CBS, Copenhagen Business School, HRM, HR, karriere, Ledelse i Dag, dkledelse, ledelse

Henrik Holt Larsen

OM FORFATTEREN

Henrik Holt Larsen er professor emeritus, dr.merc. ved Institut for Organisation, Copenhagen Business School (CBS). Hans fagområde er Human Resource Management (HRM) med særlig vægt på strategisk og international HRM, kompetence- og karriereudvikling samt ledelse.

Henrik Holt Larsen indgår i en række internationale forskningsprojekter og har skrevet en lang række bøger og artikler. Han er en flittigt anvendt underviser og foredragsholder i ind- og udland og medvirker i udviklingsprojekter i private og offentlige virksomheder.

Læs denne måneds artikler

Vil du have mere indhold som dette?