Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Job i Ledernes Hovedorganisation

Over 340 personer har sin daglige arbejdsdag i Ledernes Hovedorganisation. Vi er en organisation i vækst med omkring 125.000 medlemmer, som vi hver dag gør vores yderste for at servicere hurtigt og professionelt.

Vi tilbyder hjælp til alt det, man som medlem kan have behov for: Gennemlæsning af kontrakt mv. ved ansættelsen, rådgivning og sparring i ansættelsen, uddannelser og kurser, bistand til forhandling ved en fratrædelse, hjælp til at komme videre i karrieren, samtidig med at vi arbejder for at sikre de bedste forhold for ledere på det danske arbejdsmarked.

Se ledige stillinger

Vores værdier
I Ledernes Hovedorganisation arbejder vi med værdierne tryghed, kundeorienteret og værdiskabende som et grundlæggende omdrejningspunkt i alt, hvad vi foretager os. Det gælder både servicering og rådgivning af vores medlemmer, men også i det daglige samarbejde internt i organisationen og mellem de enkelte afdelinger. I filmen kan du se, hvordan vi arbejder med vores værdier i medlemsrådgivningen.Hertil kommer kravet til os selv om at være en udviklende arbejdsplads. Udover den årlige SUS, stiller vi høje krav til vores egne ledere om at være nærværende og til rådighed for daglig sparring og udvikling. Herudover lægger vi stor vægt på at udvikling sker gennem deltagelse i tværfaglige projekter, nye uprøvede områder og naturligvis uddannelse og læring via kollegaer på tværs af huset samt eksterne kurser og uddannelser.

Læs om rekrutteringsprocessen

Send os din uopfordrede ansøgning

Opdateret: 13.06.2019

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback