Mit Lederne

Personlig rådgivning

Bliv klædt på til jobsamtalen

Som medlem af Lederne står du stærkere, når du skal til jobsamtale. Vores rådgivere har alle et solidt kendskab til jobmarkedet og praktisk erfaring med at klæde ledere på til at gå til jobsamtale.

Vi guider dig hele vejen fra den indledende forberedelse til selve samtalen. Har du brug for hjælp til at følge op på en samtale, så hjælper vi dig også med det.

Du kan for eksempel få sparring til, hvordan du brænder igennem med dine budskaber og forbereder gode spørgsmål og svar. Har du huller i dit CV eller er du i tvivl om, hvilke referencer der er de rigtige, hjælper vi dig også med at håndtere det. Ligesom at vi også kan hjælpe dig med at takle nervøsitet.

Kort sagt bliver du med personlig rådgivning fra en af vores erfarne rådgivere, opdateret i kunsten at gå til jobsamtale

Vi ved der ofte kan være kort forberedelsestid til jobsamtaler. Derfor sikrer vi, at du hurtigt kan få en aftale med en rådgiver.

Er du ikke allerede medlem så bestil et opkald eller ring på 3283 3229 og få adgang til afgørende sparring inden din næste jobsamtale.

Den gode jobsamtale

Få headhunter Stephen Bruyant-Langers ekspertråd til, hvordan du står stærkest til en jobsamtale og får vist den bedste version af dig selv.

Stephen har mange års erfaring med rekruttering, og har arbejdet med at headhunte og ansætte en lang række danske og internationale topledere.

Guides og værktøjer til din karriere

CV og ansøgningsguide

Få gode råd og eksempler på, hvordan du opstiller et CV og skriver en målrettet ansøgning. 

Kend dine kompetencer

Et værktøj der hjælper dig til at oversætte din viden og dine erfaringer til lederkompetencer.

Ledernes LinkedIn Guide

Find inspiration, tips til do's og don't's og få masser af eksempler på, hvordan du får mest muligt ud af LinkedIn.