Mit Lederne

Ledelse i Dag oktober 2017

Skab resultater sammen med dine medarbejdere

20. oktober 2017

Ledelse handler om at skabe resultater sammen med og via andre, og her er medarbejderne et meget vigtigt element. Det er en af hovedkonklusionerne i bogen Ledelse i offentlige og private organisationer, der samler resultaterne fra forskningsprojektet LEAP. Projektet har siden 2014 undersøgt effekten af ledelse og ledelsestræning, og det viser sig, at ledelsesudvikling gør en forskel for medarbejdernes motivation og resultater.

Af professor og medlem af Ledelseskommissionen, Lotte Bøgh Andersen, og ph.d. og lektor, Christian Bøtcher Jacobsen

LEAP, Ledelseskommissionen, Lotte Bøgh Andersen, Christian Bøtcher Jacobsen, Ledelse i offentlige og private organisationer, Hans Reitzels forlag, medarbejderledelse, ledelsestræning, lederudvikling, Ledelse i Dag, dkledelse, ledelse
Christian Bøtcher Jacobsen og Lotte Bøgh Andersen. Foto: Lars Kruse, AU og Melissa Bach Yildirim

Om forfatterne

Lotte Bøgh Andersen er professor i offentlig forvaltning på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, samt på VIVE. I 2017 er hun også medlem af Regeringens ledelseskommission. Hendes forskning handler om, hvordan ledelse i offentlige og private organisationer kan bidrage til at skabe værdi til gavn for borgere, kunder og andre vigtige interessenter. Hun forsker også i ledelsesudvikling med særligt blik for de muligheder, der kommer med en øget digitalisering.

Christian Bøtcher Jacobsen er lektor i offentlig forvaltning på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. I sin forskning fokuserer han især på forholdet mellem styring, ledelse og motivation i organisationer, der leverer offentlig service. Christian har stor erfaring med lederudvikling- og uddannelse på masterniveau, og han er en aktiv oplægsholder inden for emner som medarbejdermotivation, offentlig ledelse og styring i den offentlige sektor.

Læs denne måneds artikler

Vil du have mere indhold som dette?