Mit Lederne

Ledelse i Dag juni 2017

Den generøse leder

28. juni 2017

Vil vi have de agile organisationer, som er erhvervslivets seneste buzzword og våde drøm, skal organisationernes ledere turde afgive magt og omlægge fodslæbende kommandoveje til nye, fladere strukturer. Det mener Rane Willerslev, nyudnævnt direktør for Nationalmuseet og total tilhænger af generøse ledere, der tør øse af deres viden og ved eksemplets magt får mennesker til at træde et skridt ud i det uvante.


Rane Willerslev til journalist Kirsten Weiss
#agil ledelse #generøs ledelse #ny ledelsesbog

willerslev, nationalmuseet, ledelse i dag
Rane Willerslev. Foto: Orla Sæther

Vil du have mere indhold som dette?

Om forfatteren

Rane Willerslev (f. 1971) er nyudnævnt direktør for Nationalmuseet, professor, topforsker og eventyrer. Han har en ph.d. fra University of Cambridge og en kandidatgrad i Visual Anthropology fra University of Manchester. Professor i antropologi ved Aarhus Universitet og chef for de Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum. Direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo i 2011-2013.

Forfatter til flere bøger, senest Tænk vildt – det er guddommeligt at fejle, som handler om kreativitet, viden og ledelse og blandt andet bygger på hans tid som pelsjæger i Sibirien og som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo.

Læs denne måneds artikler