Lederne sætter ledelse på dagsordenen på Folkemødet

På Folkemødet arrangerer vi sammen med fire partnere 20 debatter, der finder sted på Ledelsesscenen i hjertet af Allinge.

03. juni 2019

Igen i år dedikerer Lederne en scene til at diskutere ledelse på Folkemødet. Det overordnede tema for Ledelsesscenen i år er: Nyt lederskab – nye muligheder.

Sammen med Kommunernes Landsforening, Djøf, Mandag Morgen og Mercuri Urval skal Lederne over tre dage debattere dataetik, Europas ledelse i fremtiden, vilkårene for offentlig ledere, FN’s verdensmål og meget mere.

Fra Lederne deltager blandt andet Bodil Nordestgaard Ismiris, Henrik Bach Mortensen og Henrik Kongsbak desuden i andres debatter om så forskellige emner som kvinder i IT, fremtidens ledere og bachelorarbejdsmarkedet.

Følg med
Skal du selv af sted? Så kom endelig forbi C28 på Cirkuspladsen, hvor Ledelsesscenen ligger. Hvis du ikke er på Bornholm i den uge, kan du heldigvis også følge med hjemmefra.

Politik og Presse giver dig seneste nyt fra scenen og Ledernes øvrige deltagelse i debatterne. Det sker på Twitter: @LederneDK.

Kommunikation og Marketing sørger for opdateringer med stemningsbilleder og andet indhold fra Folkemødet. Du kan følge med på Instagram: @Ledernedk.

Tjek alle vores arrangementer på linket her.