Mit Lederne

Bestyrelsesportalen

Rekordmange deltagere på forårets konferencer

13. juni 2019

Ledernes Konference Tour var mere populær end nogensinde her i foråret. Anbefalingsgraden endte på hele 98,8 %, og deltagerantallet kom helt op på 3.940 ledere.

Den 22. maj sluttede dette forårs Konference Tour med et brag i Roskilde. Her var knap 570 ledere samlet for at blive klogere på motivation, og det blev dermed en værdig afslutning på en tur rundt i landet, som slog rekord.

- Hele touren fik samlet 3.940 ledere på tværs af landet, hvilket er det højeste antal vi endnu har opnået. og oven i det fik konferencerne en anbefalingsgrad på hele 98,8 %, hvilket er uhørt flot, lyder det fra konsulent Tim Rosenmeier, der er en af de gode folk, der får konferencerne stablet på benene i tæt samarbejde med Ledernes lokalafdelinger.

Mens forårets konferencer med temaerne Motivation, Employee Advocacy og Agil Ledelse har rejst rundt i landet, er det ikke gået stille for sig hjemme på Vermlandsgade. Her er der sideløbende blevet arbejdet på efterårets program, som kommer til at handle om Bæredygtig Ledelse, Fremtidens Arbejdsplads, ligesom hhv. Motivation og Employee Advocacy også har sneget sig med ind i programmet igen.

Læs mere om de to nye emner her:

Bæredygtig Ledelse
På konferencen om Bæredygtig Ledelse vil deltagerne få den nyeste forskning om ledelse med både hjerte og hjerne. De vil få indblik i effektive og konkrete metoder og strategier til at lede sig selv og deres medarbejdere på en måde, der både skaber trivsel og bedre bundlinje. Via best-practice cases får de også konkret inspiration til, hvordan virksomheder kan forene bæredygtighed og social ansvarlighed med en sund bundlinje. Der vil være indlæg af Christian Ørsted og Imran Rashid, Henrik Tingleff og Vibeke Lunding-Gregersen, samt Potential Project, som også står for Mindfulness-træningen her hos Lederne.

Fremtidens Arbejdsplads
På konferencen om Fremtidens Arbejdsplads får deltagerne indblik i de tendenser, der vil præge fremtidens arbejdsplads og i, hvordan ledere håndterer de afledte daglige ledelsesudfordringer. Via inspirerende virksomhedscases får de bud på, hvordan de rekrutterer, leder og udvikler fremtidens medarbejdere, så de har lyst til at blive. Afslutningsvis får deltagerne inspiration til, hvordan virksomheder kan forene profit med bæredygtighed og bidrage til opfyldelsen af FN’s Verdensmål.

Hver enkelt lokalafdeling vælger hvilket tema, de gerne vil sætte på dagsordenen og udbyde til medlemmer i deres område. Fordelingen af efterårets temaer kan ses herunder:

10 X Bæredygtig ledelse
3 X Fremtidens Arbejdsplads
1 X Employee Advocacy
1 X Motivation

Den nye hjemmeside med konferencerne bliver lanceret til medlemmer og andre interesserede den 5. august.