Mit Lederne

Nyheder

Velkommen til Lederforeningen i TDC

01. april 2019

I dag byder vi velkommen til Lederforeningen i TDC (LTD), der dermed bliver anden lederorganisation, der slutter sig til Lederne på kort tid. Det giver flere og stærkere medlemsfordele for det samme kontingent for de 700 medlemmer af LTD. 

I november blev det besluttet: Lederforeningen i TDC valgte enstemmigt på den ekstraordinære generalforsamling at blive en del af Lederne fra i dag, den 1. april 2019. LTD har forhandlingsretten for ledere og særligt betroede medarbejdere i TDC A/S og Itadel A/S og har 700 medlemmer.

Thomas Lech Pedersen, formand for LTD, har set frem til denne dag:

- Med medlemmernes tydelige opbakning til aftalen har vi et godt fundament for fremtiden. Løsningen er det perfekte miks af vores hidtidige fokus på lokale forhold og nærhed til medlemmerne samtidig med, at medlemmerne i fremtiden kan nyde godt af alle de spændende kurser, netværk og tilbud, som Lederne i kraft af deres størrelse kan tilbyde. 

Se alle fordelene for medlemmer af Lederforeningen i TDC

Formanden for Lederne, Svend Askær, glædede sig over beslutningen, da den ekstraordinære generalforsamling var afholdt i november:

- Jeg er glad for, at LTD besluttede at sige ja til optagelse i Lederne. Det viser, som med Søfartens Ledere, at vi kan tilbyde en model, hvor lederorganisationer kan nyde godt af Ledernes kompetencer og stærke medlemsservice, samtidig med at de bevarer en selvstændighed. Og det stiller Lederne endnu stærkere som den organisation, der varetager de danske lederes interesser og kæmper deres sag på den politiske scene, siger Svend Askær.

På vegne af hele Ledernes Hovedorganisation: Velkommen til!

Læs mere om Lederforeningen i TDC

Kontaktoplysninger

Søren Kudahl
Pressechef, Lederne
Tlf.: 2338 4211
E-mail: sku@lederne.dk

 

 

Morten Bonde Pedersen
Pressekonsulent
Direkte: 3283 3456
Mobil: 2948 4086
E-mail: mpe@lederne.dk