Lederne Spring viser vej til det første lederjob

Lederne lancerer i dag Lederne Spring – en faglig organisation for alle, der ønsker at blive ledere. Som eksperter i ledelse vil Lederne Spring støtte ledelsestalenter på vejen til det første lederjob.

15. januar 2024

Mange, der gerne vil gå ledelsesvejen, er i tvivl om, hvordan de griber det an. Andre er usikre på, om de magter lederjobbet eller har kompetencerne. Det er de grupper, Lederne Spring gerne vil nå ud til.

"Alt for meget talent går tabt, hvis vi ikke får fat i dem, der er engagerede og har mod på at tage et ansvar. Vi har brug for, at alle ledelsestalenter kommer i spil og bliver styrket i at gå ledervejen. Det er baggrunden for, at vi nu lancerer Lederne Spring."

Bodil Nordestgaard Ismiris
Administrerende direktør, Lederne

bni-3

Lederne Spring har udviklet kurser, viden og værktøjer, som er målrettet alle, der ønsker at blive ledere. Og flere værktøjer er på vej i den kommende tid.

"Vi vil gerne vise nye medlemmer, at ledelse er et fag, der kan læres. Hos Lederne Spring finder fremtidens ledere den ekspertise, der skal til for at udvikle deres faglighed og hjælpe dem på vej mod lederjobbet", siger Bodil Nordestgaard Ismiris.


Om Lederne Spring
I Lederne Spring får medlemmerne en stærk, faglig organisation, et fagligt netværk, karrieresparring, juridisk rådgivning, økonomisk tryghed – og meget mere.

Lederne Spring er en faglig organisation og a-kasse for alle, der ønsker at blive ledere, har interesse i ledelse eller er specialist og funktionær. Alle, der selv forhandler løn og kontrakt, kan blive medlem.

Lederne Spring er en søsterorganisation til Lederne og Lederne Virksom. Sammen er vi 135.000 medlemmer.

Læs mere om Lederne Spring

Kender du én med lederdrømme?

Anbefal et medlem til Lederne Spring, og få tre måneders gratis organisationskontingent af Lederne hver gang én, du har anbefalet, bliver medlem.