Beretning for Lederne 2018

Resumé:
ET ÅR MED VÆKST OG HØJ TILFREDSHED

2018 blev på flere fronter et skelsættende år. I oktober måned kunne vi byde velkommen til Lederne Søfart. Det betyder, at cirka 4.000 ledere og specialister fra den maritime branche nu er en del af lederfamilien med alle de fordele og muligheder, vi kan tilbyde.

Det betyder også, at det samlede medlemstal har rundet en milepæl. 125.000 medlemmer er nu samlet i Ledernes Hovedorganisation – i en tid, hvor færre og færre danskere generelt er medlem af en faglig organisation.
 
Det blev også et år, hvor andelen af medlemmer, der er tilfredse med den service, de får, for første gang lå på 93 procent samlet set. Det er ikke blot et højt niveau, men også et udtryk for anerkendelse af alle de engagerede medarbejdere og lokalpolitikere i det ganske land. Men tilfredshed og tillid fra medlemmerne forpligter også.

Her i årsberetningen viser nøgletal og registrering af centrale begivenheder og indsatser, hvordan vi i både Lederne, Ledernes KompetenceCenter, PRO og Virksom har arbejdet på at skabe resultater og leve op til medlemmernes ønsker og forventninger i det forgangne år. Alt sammen holdt op imod Strategiplan 2020 med de strategiske mål:

  • Lederne i opinionens bevidsthed
  • Medlemstilfredshed over 90 procent
  • 125.000 medlemmer
  • Uændret kontingent
     

Læs hele beretningen her i e-pages