Beretning for Lederne 2011

Resumé

Af formand Svend Askær

Vi gjorde det
Vi nåede 100.000 medlemmer i 2011. Det var en historisk milepæl, som mange troede ikke var mulig at nå. Vi beviste, at det var muligt.

Lad mig repetere, hvorfor det var så vigtigt at nå i mål. Vi er i en branche, hvor størrelse betyder meget for det, vi kan tilbyde medlemmerne. Et stigende medlemstal er adgangsbilletten til en positiv spiral, der lyder som følger:

"Mange medlemmer giver grundlag for en god økonomi. En god økonomi, der giver grundlag for nye servicetilbud til medlemmerne og mulighed for at hæve kvaliteten på eksisterende services. En god økonomi giver mulighed for at fastholde et konkurrencedygtigt kontingent. Samtidig giver flere medlemmer mulighed for i højere grad at synliggøre lederne, både i forhold til hvad vi kan tilbyde, og hvad vi står for. Flere medlemmer gør det også lettere at rekruttere de rigtige medarbejdere, der kan yde en god service, så vi kan fastholde medlemstilfredsheden."

Vi har i 2011 på mange måder fået skabt en positiv spiral, men den kan brydes. derfor er det fremdeles vigtigt at fastholde en god økonomi og et højt serviceniveau, også set i relation til vores løbende member-Getmember-kampagne. Jeg tror på, at et lavt kontingent gør det nemmere for vore medlemmer at overbevise naboen, kusinen eller arbejdskollegaen om, at det både kan betale sig og giver værdi at skifte til lederne. Herefter skal en god medlemsservice sørge for, at medlemmerne får rigtig meget værdi ud af medlemskabet.

Denne skriftlige beretning giver nogle billeder af, hvad der i 2011 er sket i den positive spiral, der hedder Lederne, og hvad det er, vi laver for at give medlemmerne værdi for kontingentkronerne.

Læs hele beretningen for Lederne 2011 (pdf)