Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Om afdelingen

I Lederne Sydøstjylland er vi ca. 9.100 medlemmer. På landsplan er vi 105.000 medlemmer fordelt på i alt 19 afdelinger. Sydøstjylland dækker over følgende kommuner: Fredericia, Hedensted, Vejle, Kolding og Horsens.

Vores bestyrelse er valgt af medlemmerne, og vi er alle professionelle ledere med en lederkarriere i den private eller den offentlige sektor. Vi arbejder for at sætte ledere og ledelse på den lokale ledelsespolitiske dagsorden. For vores medlemmer betyder det bl.a. bedre service, når det gælder håndtering af arbejdsmiljø og sygefravær og bedre muligheder for, at ledige ledere kommer i beskæftigelse.

I videoen kan du se, hvordan vi arbejder i din lokalafdeling.

105.000

Medlemmer i alt

9.124

Medlemmer i Lederne Sydøstjylland (december 2017)

1,9 %

Ledighedsprocent for afdelingen (december 2017)

Når du har brug for hjælp
I Lederne Sydøstjylland har vi ikke lokalt personale ansat eller fysiske kontorer, da alle Ledernes medlemmer bliver serviceret fra hovedkontoret i København. Hvis du har brug for konkret hjælp i en sag, skal du derfor kontakte hovedkontoret.

Kontakt hovedkontoret i København

Har du en idé til et projekt?
Har du en god idé til et projekt, hvor du mener, vi kunne være en relevant samarbejdspartner, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen, så vi kan tale om din idé.

Kontakt Lederne Sydøstjylland

Nyhedsbrev
Vi udsender en lokal udgave af Nyt fra Lederne efter behov, ca. fire gange årligt.

Se en oversigt over de nyhedsbreve, du er tilmeldt (log ind med NemID eller Ledernes login)

Se de seneste lokale nyhedsbreve udsendt af Lederne Sydøstjylland